TK Elevator deltar i Sefine Denizciliks internasjonale fergeprosjekter med mobilitetsløsninger

TK Elevator Sefine tar del i internasjonale fergeprosjekter for maritime med mobilitetsløsninger
TK Elevator deltar i Sefine Denizciliks internasjonale fergeprosjekter med mobilitetsløsninger

TK Elevator gir trygg og problemfri transport om bord på den nye fergen til Sefine Denizcilik, et av de ledende selskapene i Yalova-regionen, med heiser, rulletrapper og plattformer for funksjonshemmede. Selskapet tilbyr førsteklasses kundeservice med sin høye ingeniørkompetanse innen sine løsninger for den maritime industrien. TK Elevator Anatolian Regional Manager Cumhur Durmuş understreker det langsiktige samarbeidet med det internasjonalt anerkjente skipsbyggingsselskapet takket være TK Elevators overlegne ekspertise innen løsninger for den maritime industrien.

TK Elevator deltar i det nye fergebyggeprosjektet til Sefine Denizcilik, et av de ledende selskapene i Yalova-regionen med sine mer enn 4 tusen verftsansatte, som vil operere i Norge når det er ferdig, med sine heis, rulletrapp og plattformer for funksjonshemmede.

Sefine Denizcilik nyter fordelen av å motta internasjonal service med TK Elevator-produktene som brukes i fergene deres. På dette tidspunktet gir TK Elevator, som viser forskjellen ved å være et globalt selskap, internasjonalt vedlikehold og pålitelig service til sine kunder. Med sitt ekspertteam og 7/24 service, gir TK Elevator denne tjenesten til sine kunder over hele verden når og hvor det er nødvendig.

Som uttalte at TK Elevators kvalitetsstandarder er et viktig kriterium for kundene, sa TK Elevator Anatolian Regional Manager Cumhur Durmuş: "Den viktigste faktoren for kunder i den maritime industrien er å velge og montere heis- og rulletrappprodukter i henhold til deres behov, og i henhold til til ulike internasjonale flaggregler og globale standarder som vi produserer. Den andre viktige faktoren for ferger som går over hele verden er at vi er en rask tjenesteleverandør med vårt monterings- og serviceteam. Dermed drar vi nytte av langsiktig samarbeid med kunder som Sefine Denizcilik.» han sa.

Utvikler standard- og spesialløsninger i henhold til kunder og deres prosjekter

TK Elevator, som har jobbet som løsningspartner i 2018 fergeprosjekter til Sefine Denizcilik siden 12, tilbyr løsninger som prioriterer sikkerhet og brukervennlighet for passasjerer og fergepersonell ved å utvikle standard- og spesialløsninger innen mobilitet i den maritime industrien. . TK Elevator er også kjent for sin ekspertise innen produksjon, installasjon og idriftsettelse av produktene sine i henhold til den verdenskjente marinestandarden ISO8383 og flaggreglene til landet der fergen skal operere.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar