Bursa T2 City Square Terminal Trikkelinje forbereder åpning

Bursa T City Square Terminal Trikkelinje blir klargjort
Bursa T2 City Square Terminal Trikkelinje forbereder åpning

De siste forberedelsene gjøres på Kent Square-Terminal trikkelinje, som vil starte passasjerflyvninger i helgen med en seremoni deltatt av president Recep Tayyip Erdoğan. T2-linjen gjør seg klar for åpning med omfattende arbeid, fra landskapsarbeid til stasjonsrengjøring og etablering av kortlesesystemer.

Arbeidet med trikkelinjen Kent Square-Terminal, designet av Metropolitan Municipality 'i tråd med målet om å dekke byen med jernnett', har kommet til en slutt. T9-linjen, som var 445 meter lang og har 11 stasjoner, hvor prøvekjøringene startet i slutten av mai, ble integrert med T2-linjen og forbundet med hverandre med skinner mellom Sculpture og Terminal. Linjen, hvis stasjonsnavn ble bestemt som Kent Meydani, Genç Osman, Beşyol, Fatih-Altınova, Regional Courthouse-Mufti Office, Otokop-Forest Region, BUTTİM, Fair, Yeniceabat, Vocational School and Terminal, vil starte passasjerflyvninger med en seremoni deltatt av president Recep Tayyip Erdoğan. vil begynne. Dermed vil innbyggerne i Bursa, som skal ta trikken fra Sculpture, få muligheten til å nå Terminalen uten avbrudd. Metropolitan Municipality-team fortsetter sitt febrilske arbeid på pre-åpningslinjen. Mens stasjonsskiltene monteres, utføres landskaps- og landskapsarbeid på linjen og på enkelte stasjoner. Mens de siste testene gjennomføres på alle rulletrapper, fortsetter installasjonen av kortlesesystemer og rengjøringsarbeid på stasjonene.

"Gratulerer med vår nye linje"

Med uttrykk for at de er glade for å betjene Bursa og holde løftene sine, sa Metropolitan Municipality-ordfører Alinur Aktaş at det snakkes mye om transport og at det er mye mer behov for investeringer i dette området. President Aktaş sa: «Vi er glade for å holde løftet vårt, som minnet om at de tidligere hadde annonsert at prøvekjøringer på T2-linjen vil starte i mai og passasjerfly vil starte i juli. Det faktum at åpningen vil bli gjort av vår president selv doblet vår lykke. Jernbanesystemets linje i Bursa var 47 kilometer. Med denne linjen nådde den 56,5 kilometer. Igjen fortsetter linjebyggingen ved Emek bysykehus. Vi skal jobbe med Görükle-linjen. Vi vil ha spredt det moderne transportsystemet over hele Bursa. Jeg ønsker at vår linje skal være gunstig og gunstig for byen vår. Denne linjen; Alle som ønsker å gå ikke bare til terminalen, men også til BUTTİM, GUHEM, messeområdet, Bursa vitenskaps- og teknologisenter, muftikontor, politistasjon og tinghus vil kunne bruke det veldig enkelt. Forhåpentligvis, etter åpningen, vil våre folk også møte med komfortabel transport på denne ruten.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar