TÜRASAŞ skal rekruttere 3 tidligere straffedømte arbeidere

TURASAS vil rekruttere funksjonshemmede arbeidere
TÜRASAŞ

Tyrkia Rail System Vehicles Industry Inc. Prosedyren som skal brukes ved rekruttering av tidligere straffedømte eller personer som drar nytte av kampen mot terrorisme som arbeidere, for å bli ansatt i Sakarya og Sivas regionale direktorater tilknyttet generaldirektoratet, for å bli ansatt gjennom det tyrkiske arbeidsbyrået (İŞKUR) med en tidsubestemt arbeidsavtale underlagt arbeidsloven nr. 4857, og offentlige institusjoner og organisasjoner.I samsvar med bestemmelsene i prinsippforordningen, vil tidligere straffedømte arbeidstakere rekrutteres.

For detaljer om annonse KLIKK HER

SPESIELLE FORHOLD

1) ikke har mottatt alders-, alders- eller uførepensjon fra noen trygdeinstitusjon,

2) Å være over 18 år og ikke over 35 år på kunngjøringsdatoen

3) Å ikke ha noe forhold til militærtjeneste (etter å ha gjort, utsatt eller fritatt),

4) Anskaffelser vil foretas på provins-/distriktsnivå i de typer tjenester/yrker som kreves av de regionale direktoratene tilknyttet vårt generaldirektorat. I søknader vil det tas hensyn til adressene til personene som er registrert i det adressebaserte folkeregistersystemet.

5) For å ha utdanningsnivå og dokumenter spesifisert i de spesielle vilkårene fra datoen for kunngjøring av kunngjøringen,

6) Kandidater som ikke har de kvalifikasjoner som kreves for tilsetting som følge av utplasseringen og de som har kommet med falske, villedende eller falske utsagn og er plassert i sine preferanser, vil ikke bli oppnevnt. Selv om det er gjort, vil oppdragsprosessen bli kansellert. Kandidater som ikke leverer de nødvendige dokumentene i rett tid, selv om de oppfyller kvalifikasjonene og betingelsene for stillingene de er plassert i, vil ikke bli oppnevnt.

7) Prøveperioden på arbeidstakerne som skal rekrutteres er 4 måneder, og arbeidsavtalen til de som mislykkes innenfor prøveperioden sies opp uten kompensasjon uten å vente på meldeperioden.

SØKNADSMETODE, STED OG DATO, DOKUMENT INNGIVELSE

1. Søknader vil bli gjort online via nettstedet til det tyrkiske arbeidsbyrået (İŞKUR) mellom 08.06.2022 og 14.06.2022. (Søknader gjort personlig, per post eller e-post vil ikke bli akseptert)

2. Hver kandidat vil kunne søke på kun én arbeidsplass og profesjon fra listen publisert på İŞKUR-nettstedet.

3. Arbeiderne som skal rekrutteres til de påkrevde tjenestetypene fastsettes ved en notartegning og en muntlig eksamen. Antallet ledige jobber (antall utlyste stillinger) samt det opprinnelige og det opprinnelige antallet vikarkandidater vil bli bestemt ved loddtrekning som skal holdes i nærvær av en notarius blant alle søkere varslet av İŞKUR, inkludert de prioriterte, og de som leverer de forespurte dokumentene i tide vil møte til muntlig eksamen.

4. Notarius loddtrekning vil bli avholdt i vårt Sakarya regionale direktorat 23.06.2022. (Det er ikke obligatorisk å delta i loddtrekningen)

5. Trekningstiden og andre kunngjøringer vil bli annonsert på turasas.gov.tr​ og ingen skriftlig melding vil bli gitt til kandidatene.

6. I tilfelle endring av dato og sted for tegningen, vil en kunngjøring bli gjort på turasas.gov.tr.

7. Rett til å bli oppnevnt kazanArkivforskning vil bli utført i samsvar med "Sikkerhetsundersøkelse og arkivforskningslov" nr. 7315.

8. Den personen hvis navn trekkes som følge av loddtrekningen og har rett til å bli oppnevnt kazanDokumentene som er forespurt fra kandidatene, sted og dato for levering av dokumentene og andre spørsmål vil bli annonsert på turasas.gov.tr.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar