Tyrkisk Restaurant El Turco mottar Michelin-prisen i Amerika

Tyrkisk restaurant El Turco mottok Michelin-prisen i Amerika
Tyrkisk Restaurant El Turco mottar Michelin-prisen i Amerika

Anerkjent som verdens største autoritet innen mat- og drikkeindustrien, tildelte Michelin El Turco, som åpnet i Miami i fjor, Bib Gourmand-prisen og la den til Michelin-restaurantguiden, som er svært vanskelig å komme inn på.

El Turco, eid av Nurdan Gür Yüzbaşıoğlu og Gökhan Yüzbaşıoğlu, ble ansett som verdig denne prisen med sin moderne tyrkisk-ottomanske meny.

Nurdan Gür Yüzbaşıoğlu, medgründer av El Turco, sa i en uttalelse; «Tyrkerne har lagt stor vekt på å spise og drikke fra fortid til nåtid, og sivilisasjonene vi samhandlet med i den historiske prosessen formet spise- og drikkekulturen vår. Vi laget menyen vår, som vi laget med påvirkning fra denne kulturen, spesiell for El Turco med små detaljer og blandet denne menyen med tyrkisk gjestfrihet. Det er veldig viktig for oss å motta Bib Gourmand-prisen fordi det er en pris som gis til steder som serverer deilig og godt presentert mat laget av kvalitetsråvarer til en overkommelig pris.

Målet vårt da vi åpnet El Turco var å tilby god mat med en rimelig prispolitikk, og det faktum at dette målet ble evaluert og belønnet av Michelin gjorde oss både stolte og motiverte. Vi vil bruke denne motivasjonen som en drivkraft for å gjøre det bedre og vokse."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar