2-årige og 4-årige Anadolu University OEF Open Education Departments Codes 2022

Årlige og årlige koder for Anadolu University AOF Open Education Department
2-årige og 4-årige Anadolu University OEF Open Education Departments Codes 2022

Hva er Anadolu Universitys åpne utdanningsavdelinger? Med preferanseguiden utgitt av ÖSYM er åpne utdanningsavdelinger annonsert. Vel, hva er kodene for de 2-årige og 4-årige Anadolu University OEFs åpne utdanningsavdelinger? Her er 2022 universitetsavdelingene for åpen utdanning.

Anadolu University 2-årige åpne utdanningsavdelinger.

årlige og årlige koder for Anadolu University AOF åpne utdanningsavdelinger

årlige og årlige koder for Anadolu University AOF åpne utdanningsavdelinger

årlige og årlige koder for Anadolu University AOF åpne utdanningsavdelinger

Anadolu University 4-årige åpne utdanningsavdelinger.

årlige og årlige koder for Anadolu University AOF åpne utdanningsavdelinger

årlige og årlige koder for Anadolu University AOF åpne utdanningsavdelinger

HVORDAN FINNER MAN YKS Preferansenavn og Preferansekode?

YKS preferansenavn og kode er spesifisert i preferanseguiden. Universitetskvotene, instituttene og grunnskårene i Tabell-3 og Tabell-4 inneholder kodene til de aktuelle instituttene. I tabellen, etter navnet på hvert universitet, er kodene for de høyere utdanningsprogrammene som skal plasseres ved dette universitetet i kolonne (1), deres navn er i kolonne (2), varigheten av programmet er i kolonne (3 ), programmets poengtype er i kolonne (4), programmets generelle kvote (5) I kolonnen nummerert er kvoten for toppen av skolen i kolonnen nummerert (6), de spesielle betingelsene og forklaringer om programmet er i kolonnen (7) (Innholdet i disse betingelsesnumrene "Tabell 3 ve Tabell 4De er gitt i rekkefølge etter tall under overskriften "Vilkår og forklaringer for høyere utdanningsprogrammer".)

HVORDAN GJØRES YKS PREFERANSER? VALGGUIDE

2022-YKS preferanseprosedyrer vil bli tatt mellom 27. juli og 05. august 2022. Kandidatene velger sine preferanser, ÖSYM https://ais.osym.gov.tr De vil gjøre det selv fra internettadressen med deres TR-identitetsnummer og passord eller fra ÖSYM Candidate Transactions Mobile Application. Preferanseprosedyrer avsluttes 05. august 2022 kl. 23.59.

.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar