Arbeids- og trygdedepartementet rekrutterer 5 innleide IT-personell

Arbeids- og trygdedepartementet
Arbeids- og trygdedepartementet

Innleid IT-personell i storskala informasjonsbehandlingsenheter i offentlige institusjoner og organisasjoner publisert i Offisiell Gazette datert 375 og nummerert 6, med tilleggsartikkel 31.12.2008 i lovdekret nr. 27097, som skal ansettes i henhold til rekkefølgen Arbeids- og sosialdepartementet, Generaldirektoratet for informasjonsteknologi. I samsvar med artikkel 8 i forordningen om prinsipper og prosedyrer for ansettelse, vil 5 (fem) innleide informatikkpersonell rekrutteres med plassering i henhold til suksessrekkefølgen til muntlig/praktisk eksamen.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Kandidater vil kunne sende inn sine søknader mellom 26.07.2022 og 12.08.2022 ved å bruke jobbsøknadsskjermen, som vil bli aktivert i kalenderen spesifisert på e-Government, ved å logge på via adressen til Career Gate, alimkariyerkapisi.cbiko .gov.tr. Søknader som sendes inn personlig eller per post vil ikke bli akseptert. Nødvendige betingelser for søknader, nødvendige dokumenter og annen informasjon om eksamensprosessen er tilgjengelig på nettstedet til vårt departement (www.csgb.gov.tr/duyurular) og på Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr).

Det er kunngjort for publikum.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar