Dato fastsatt for 3. trinn av 2 Nytt Metro-anbud i Ankara

En dato er satt for den andre fasen av det nye metroanbudet i Ankara
Dato fastsatt for 3. trinn av 2 Nytt Metro-anbud i Ankara

Datoene er bestemt for den andre fasen av prosjektanbudet for 3 nye jernbanesystemer, annonsert av ABB-president Mansur Yavaş, som implementerte nye prosjekter én etter én for å utvide jernbanenettverket i Baskent, og hvis prekvalifiseringsanbud ble fullført. På dette stadiet, EGO General Directorate, som vil motta økonomiske og tekniske tilbud; Teknisk spesifikasjonsarbeid for de endelige prosjekttjenestene til Martyrs-Forum Rail System Extension Line av M2-linjen for "Konsulenttjenesteanskaffelsesarbeid for implementeringssluttprosjekttjenestene til Koru-Yaşamkent og Koru-Bağlıca System Extension Line of the M2 Line "Anbudet for "M8 Line Kızılay-Dikmen Rail System Line Implementation Final Project Services Work" vil bli lagt ut på anbud 4. august 9.

Ankara Metropolitan Municipality fortsetter arbeidet 7/24 for å utvide jernbanesystemets transportnettverk i Baskent og for å gi en mer komfortabel og trygg offentlig transport.

Ved å iverksette tiltak mot negativitetene som skyldes den økende befolkningstettheten og antall kjøretøy, har EGOs generaldirektorat fremskyndet sin innsats for å implementere 3 nye jernbanesystemprosjekter. Den andre fasen av anbudet om 3 metrolinjer, annonsert av ABB-president Mansur Yavaş og prekvalifiseringsanbudet er fullført, blir vedtatt.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

ANBUDET ER PÅ SLUTTSTADET

Mens de gikk til sluttfasen av 3 nye metroprosjekter, som Ankara Metropolitan Municipality-ordfører Mansur Yavaş ga den gode nyheten, ble 6 selskaper invitert for andre gang til å motta sine økonomiske og tekniske tilbud fra blant de som tidligere deltok i anbudet.

I følge uttalelsen fra EGOs generaldirektorat, som vil vente på fullføringen av innsigelsesprosessen under anbudsprosessen, på adressen ego.gov.tr/tr/haber/5894/yeni-metro-hatlari-iinci-asama -olan-on-sufficiency-evaluation-completed; Anbudet for "Konsulenttjenesteanskaffelsesarbeid for Koru-Yaşamkent og Koru-Bağlıca System Extension Line of the M2 Line" ble tildelt 8. august 2022 kl. 15.00, "The Martyrs-Forum Rail System Extension Line of the M4 Line Belongs til de endelige prosjekttjenestene for implementeringen" Anbudet for "Tekniske spesifikasjonsarbeidet" vil bli holdt 9. august 2022 kl. 15.00, og anbudet for "Endelig prosjekttjenestene for M5-linjen Kızılay-Dikmen Rail System Line Implementering" holdes 10. august 2022 kl. 15.00.

ABB PRESIDENT MANSOUR YAVAS FORTSETTER Å INFORMERE HOVEDSTADENE

ABB-president Mansur Yavaş informerte innbyggerne i hovedstaden om de nye metroprosjektene på introduksjonsmøtet han holdt i det tredje året, med følgende ord:

«Vi fullførte vårt 7.4 kilometer lange Dikimevi-NATO-veiprosjekt i februar. Prosjektet vårt er for tiden i godkjenningsfasen av departementet. Forhåpentligvis, hvis godkjenningen er mottatt så snart som mulig, tar vi sikte på å sette i gang prosessen umiddelbart og starte byggingen med egne midler i utgangspunktet. I begynnelsen av juni gjorde vi vårt prekvalifiseringsanbud for 3 separate linjer, 3 dager på rad. Prekvalifiseringsanbudet for Metro-prosjektet av den 7.7 kilometer lange linjen som vil koble Koru Metro til Bağlıca og Yaşamkent, den 5 kilometer lange linjen som vil forlenge Keçiören-linjen til Forum-retningen, og den 13 kilometer lange Kızılay-Dikmen linje bestående av 10 stasjoner er ferdigstilt. Rett etter evalueringsprosessene vil vi umiddelbart gå ut på anbud på prosjektet av disse 26 separate linjene, bestående av totalt 3 kilometer. I denne perioden håper vi at departementet vil ta grep så raskt som mulig for Flyplassmetroen, som ikke har startet byggingen selv om prosjektet ble ferdigstilt i 2014 og har vært inkludert i investeringsprogrammet i 4 år.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar