En motorveiinvestering på 11.9 milliarder dollar vil bli gjort i den kinesiske autonome Uyghur-regionen

Milliard-dollar motorveiinvestering skal gjøres i den kinesiske autonome Uyghur-regionen
En motorveiinvestering på 11.9 milliarder dollar vil bli gjort i den kinesiske autonome Uyghur-regionen

Med fire nye motorveier åpnet denne uken i den autonome Uyghur-regionen Xinjiang i Kina, har den totale lengden på motorveiene i regionen overskredet 10 XNUMX kilometer, rapporterte regionens transportbyrå. De siste nybygde og idriftsatte motorveiene er i provinsene Hotan, Aksu, Bayingolin og Hui.

Åpningen av motorveier på de tre første av disse stedene er av spesiell betydning når det gjelder å støtte investeringsklimaet, fremme utviklingsarbeidet sør i Xinjiang og lette transporten i Tarim-bassenget. Xinjiang forventer en investering på 80 milliarder yuan (omtrent 11,9 milliarder dollar) som fast kapital for veitransport i år. Fast kapitalinvestering i regionen for veitransport i 2021 nådde 69,05 milliarder yuan.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar