249 milliarder dollar i transportinvesteringer ble signert i Kina i første halvdel av året

Milliard dollar i transportinvesteringer gjort i Kina i første halvdel av året
249 milliarder dollar i transportinvesteringer ble signert i Kina i første halvdel av året

På pressekonferansen holdt i dag av transportdepartementet i Kina, ble det gitt informasjon om den økonomiske funksjonen til Kinas transport i første halvår. Det kinesiske transportdepartementet SözcüSü Shu Chi uttalte at med implementeringen av ulike tiltak i første halvår, kom hovedindikatorene for Kinas transport gradvis tilbake etter en kortsiktig svingning i april. Shu sa at investeringene forble høye, og faste investeringer i transport steg 6,7 prosent fra år til år til 1,6 billioner yuan (249 milliarder dollar) i første halvår.

Ved å oppgi at spesielt godsvolumet holdt seg på samme nivå som i samme periode året før og containervolumet i havnene for utenrikshandel fortsatte å vokse, fortsatte Shu sine forklaringer som følger: Transportinvesteringer og ekspressforretningsvolum gikk generelt tilbake til den normale utviklingsprosessen. Oppgangen i lastevolum fortsetter også, da det kommersielle fraktvolumet som ble fullført i første halvår nådde 24,27 milliarder tonn.

Shu Chi bemerket at volumet av veifrakt nådde 4,6 milliarder tonn med en nedgang på 17,7 prosent sammenlignet med samme periode året før, mens transporten med elv og sjø fullførte 4,5 milliarder tonn med en årlig økning på 4,1 prosent. Shu Chi ga uttrykk for at antallet passasjerer også har gått ned, og påpekte at antallet passasjerer var 37,2 milliarder, med en årlig nedgang på 2,76 prosent i første halvår på grunn av den nye runden med epidemier.

Shu sa at containervolumet i første halvdel av året nådde 3 millioner TEU med en årlig økning på 140 prosent, mens utenrikshandelscontainervolumet oversteg 6,1 millioner TEU med en årlig økning på 85 prosent. .

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar