Er broer og motorveier gratis på Eid-al-Adha?

Er broer og motorveier frie under Eid Al-Adha?
Er broer og motorveier gratis på Eid-al-Adha?

På grunn av Eid al-Adha-ferien vil motorvei- og brokryssinger under ansvar av General Directorate of Highways (KGM) ikke bli belastet. Søknaden, som startet per i dag, omfatter ikke bygge-drift-overføre prosjekter. Hvilke veier er frie i ferien?

Presidentens avgjørelse angående avgjørelsen av de som vil dra nytte av noen varer og tjenester produsert av offentlige institusjoner og organisasjoner, gratis eller med rabatt, ble publisert i Offisiell Gazette og trådte i kraft.

Følgelig, innenfor rammen av søknaden, som startet klokken 00.00 i dag på grunn av Eid al-Adha-ferien, frem til klokken 18 mandag 07.00. juli, motorveiene under ansvar av KGM, samt 15. juli Martyrs' Bridge og Fatih Sultan Mehmet Bridge, vil være gratis, bortsett fra bygge-drift-overføringsprosjekter. .

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar