Hva du bør vite om hundesenger og hundeklær

hundesenger
hundesenger

Våre herlige venner liker vanligvis å sove og dele samme seng med oss ​​om natten, men hundene våre, som sover 12 til 14 timer om dagen, foretrekker en egen seng. Siden våre hunder føler seg mer komfortable og trygge når de har en egen seng, må de ha sin egen seng hjemme. Det bør ikke glemmes at de også trenger å være alene som mennesker. I denne artikkelen hundesenger ve hundeklær Vi har oppsummert det du trenger å vite om...

Før vi kjøper en hundeseng eller lager den hjemme, må vi vurdere noen kriterier. Siden det å ha en hundeseng betyr at han vil bruke mindre tid på seter og gulv, reduseres håret og skitten som samler seg her.

Hvilken størrelse bør hundesengen være?

Vi bør velge seng i henhold til størrelsen på hunden vår. For å forstå størrelsen på hunden vår kan vi få en idé ved å måle den fra nesetippen til halen. Vi bør også gjøre denne målingen mens vi sover og står. Vi kan kjøpe en av sengene som selges i 4 forskjellige størrelser i henhold til størrelsen på hunden vår, eller vi kan designe en hundeseng hjemme etter disse dimensjonene. Når vi velger seng, må vi vurdere at hvis hunden vår fortsatt er i vekstfasen, vil den vokse mer. Hvis hunden vår fortsatt er en valp og du har kjøpt en stor seng, kan du støtte de tomme plassene med tepper slik at den føler seg trygg.

Hvordan velge materialet til hundesengen?

Hundesenger er produsert av materialer som er beskyttet mot lukt og allergiske effekter. Vanntett sengetøy er ideelt for hunder med inkontinens. Selv om den tidligere kjøpte sengen ikke har en slik funksjon, kan den gjøres om til en vanntett hundeseng ved å legge vanntette trekk eller stoffer ved behov. På samme måte, hvis et anti-allergisk materiale ikke brukes i madrassens materiale, kan problemet løses med et trekk med denne funksjonen.

Et annet viktig kriterium her er størrelsen på huset vårt, det vil si boarealet vårt. Siden vi ikke bør sette hundens seng på et veldig trangt sted, må vi beregne arealet den vil oppta i rommet riktig. For mer detaljert materialinformasjon Juan Dyremarked besøk nettstedet!

Hvilken form skal hundesengen ha?

Det finnes mange forskjellige typer hundesenger. Runde og rektangulære senger bør tas i henhold til sovemønsteret hunden vår er vant til. Hvis hunden vår vanligvis sover på magen, vil runde hundesenger være ideelle, men hvis hunden vår liker å sove på ryggen, kan den bruke rektangulære senger mer komfortabelt. Hvis det er ubehagelig for hunden vår å krølle seg sammen på grunn av sin alder, kan rektangulære senger brukes i disse tilfellene.

Hvis hunden vår har langt hår, Senger med kjøleputer kan foretrekkes for deres komfort om sommeren. På samme måte, hvis vi bor på et sted med et veldig varmt klima, kan vi foretrekke hundesenger med kjøleputer. Hvis vi har en hund med leddsmerter, kan ortopediske madrasser bidra til å redusere smertene. Hvis disse sengene er laget av et minnemateriale, vil de ta form i henhold til måten hunden din sover på over tid, slik at den kan sove mer komfortabelt. Det er veldig viktig for valper å føle seg trygge når de sover. Derfor kan du velge senger med utstoppede sider og smultringer til valper.

Pute: Du har kanskje lagt merke til at når hundene våre er i sovestilling, må de hvile hodet et sted eller klemme noe. For disse behovene kan du legge en sylindrisk, myk pute i reiret hvor de kan hvile eller klemme hodet. Siden disse produktene er enkle å rengjøre, kan de brukes i mange år.

Er senger i hyttestil nyttige?

Hunder i hus med flere hager er mer sannsynlig å sove i kennelen. Du kan kjøpe eller lage en seng i kennelstil for våre hunder som tilbringer all sin tid hjemme i vintermånedene. Slike senger kalles også teltsenger. Hvis hunden vår liker å være på et varmt og lukket sted mens han sover, elsker de denne typen senger. I hus med hage kan du også flytte hundesengen til hagen om sommeren.

Hvordan lage en hundeseng

Hvis hunden vår er glad i friheten sin, kan det hende han ikke bruker disse sengene mye. I dette tilfellet kan vi lage et spesielt område for hunden vår ved å observere stedene den liker å sove i noen dager. Hvis det er et hjørne eller matte han liker å sove i, kan du legge en mykere og formbar pute i det området. Puter kan være mer fordelaktig enn hundesenger når det gjelder portabilitet og renslighet. Hvis hunden vår liker å sove i en tom kurv hjemme, kan du legge denne puten under kurven for å sikre en mer komfortabel søvn.

Bruke en pute i stedet for en pute

Du kan også bruke en stor pute i stedet for en pute. Store hunder kan gjespe mens de sover. Den ideelle putetypen for disse situasjonene er rektangulære. Hvis hunden din har en tendens til å gnage i huset, kan du velge madrasser eller puter du skal bruke som seng av tykke stoffer.

Hvordan måle hundestørrelse?

På det tidspunktet du bestemmer deg for å kjøpe valpeklær eller klær for voksne hunder, er det viktigste du bør gjøre når du bestemmer dine behov å ta kroppsmålene til vennen din riktig. Når du tar kroppsmålinger, må du være oppmerksom på noen få detaljer. Først av alt bør du fokusere på størrelsen deres, ikke rasen. For eksempel, selv om klær i minste størrelse generelt anbefales for hunder med små raser, kan det være dimensjonsforskjeller mellom hunder. Å gjøre et valg bare i tråd med rasestandarder kan føre til at produktet ikke er komfortabelt. Av denne grunn, når du tar mål av vennen din, må du sørge for at han står rett og at du har fullført alle målingene.

Hvordan ta nakkemåling hos hunder?

Du kan ta nakkemålet komfortabelt mens hunden din står rett. Nakkemål kommer frem som en viktig variabel når du velger hundeklær med halsbånd. Etter å ha tatt hundens nakkemål, bør du sørge for at nakkemålet på klærne eller halsbåndet du foretrekker er 1-2 cm bredere. På denne måten kan du sørge for at hundens nakke er komfortabel når du har på deg klær.

Hva er potestørrelse hos hunder?

Hvis hundeklær som hundesko, hundesko eller hundesokker er å foretrekke, bør potestørrelsen tas så nøyaktig som mulig. Siden disse produktene forhindrer poteskader, holder potene rene, forhindrer at potene blir våte ved å forhindre at de blir syke, og samtidig beskytter potene mot alt for varme gulv, bør vennene våre være så komfortable som mulig. Når du tar en hundepotemåling, når hunden din står, plasser labben på et stykke papir og trykk forsiktig på labben for å finne ut hvor bred labben er når han går. Fullfør deretter målingen ved å merke potekantene på papiret.

Hvordan ta bryststørrelse hos hunder?

Du bør også ta hundens bryststørrelse nøye. Hunden din bør stå rett når du tar en brystmåling. Målingen av området fra området der forføttene starter til baksiden vil gi deg brystmålet. Du må ta denne målingen fra der den konvekse delen er mest voluminøs. Du kan legge til 1-2 cm til størrelsen du får, og du kan gjøre din søte venn komfortabel.

Hvordan ta tilbake mål for hunder?

Til slutt bør du også ta din venns ryggmål. Det vil være nok å måle delen fra nakken til begynnelsen av halen. Denne målingen bør tas nøye for produkter som regnfrakker og frakker som må dekke kroppen helt. Dette er imidlertid ikke tilfelle for alle hundeklær. For eksempel trenger ikke produkter som t-skjorter eller gensere strengt tatt overholde ryggstørrelsen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar