Hvem er Buket Aydın, hvor er hun fra og hvor gammel er hun? Hvem er Buket Aydıns ektefelle?

Hvem er Buket Aydin Hvor er hun fra og hvor gammel er Buket Aydin?
Hvem er Buket Aydın, hvor er hun fra og hvor gammel er Buket Aydın Hvem er mannen hennes?

Spørsmålet om hvem som er Buket Aydın har ofte blitt lurt på i det siste. Hvor gammel er den berømte nyhetsoppleseren, hvor er han fra og på hvilke kanaler han serverte. Her er det nysgjerrige livet til Buket Aydın..

Buket Aydın ble født 1. januar 1985 i Bursa. Han ble uteksaminert fra "Istanbul Kultur University Turkish Language and Literature Department". Han fullførte sin mastergrad på Attila İlhans dikt. KadıköyHan ble uteksaminert fra Kuşdili Announcer and Presenter Course i Kuşdili med gode karakterer. Etter å ha jobbet som nyhetsoppleser i en privat radio i et år, gikk han inn på Kanaltürk-kanalen og var vert for sportsbulletinen, og deretter morgennyhetene og helgens hovednyhetsbulletiner.

I 2009 fungerte han som nyhetspresentant på CNN Türk. Buket Aydın, som byttet til TRT Türk-kanalen i 2010 og var vertskap for programmet kalt "Silver Crescent", begynte å presentere i nyhetskanaler ved å overføre til NTV, som ble omstrukturert i april 2011. Aydın, som presenterer Night Bulletin Generation fra klokken 23.00 på hverdager og Main News Bulletin som starter klokken 20 på NTV, byttet til Kanal D i mai 00 og begynte å presentere Main News Bulletin der. Samtidig, fra 2018 til 2018, var han vert for programmet 2019 på CNN Türk, den andre kanalen til Demirören Medya. Han ble utnevnt til sjef for Kanal D nyhetsavdeling i januar 40.

Fra 9. mai 2020 kunngjorde Kanal D at han trekker seg fra sine oppgaver i CNN Türk og Demirören Media Group. Buket Aydın, som signerte med Haber Global 11. januar 2021, presenterer fortsatt programmet "Seat with Buket Aydın" på kanalen. Aydın er også foreleser ved avdelingen for radio, fjernsyn og kino ved Nişantaşı-universitetet.

Hun giftet seg med forretningsmannen Erce Baykal i 2013. 13. mai 2020 skilte han seg fra sin kone Baykal i en enkelt sesjon.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar