Istanbul Metropolitan Municipality vil rekruttere 61 brannmenn og 6 politifolk

Istanbul Metropolitan Municipality brannvesen og politibetjent
Istanbul Metropolitan Municipality Rekruttering av 61 brannmenn og 6 politifolk

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) publiserte en ny kunngjøring om rekruttering av personell i Offisiell Gazette 25. juli 2022. I følge kunngjøringen vil IMM rekruttere brannmenn og politifolk! Totalt 61 innleid personell, inkludert 6 brannmenn og 67 politifolk, vil bli rekruttert blant kandidatene som oppfyller følgende betingelser.

IMM tjenestemannssøknader vil bli gjort online mellom 05. september 2022 og 09. september 2022 via adressen "www.turkiye.gov.tr/ibb-is-basvurusu".

Vel, hva er betingelsene som IMM krever fra kandidater for rekruttering av brannmenn og politifolk? Hvor og hvordan vil IMM-søknader om rekruttering av embetsmenn gjøres? Her er detaljene…

I kunngjøringen publisert av İBB 25. juli 2021 for rekruttering av 67 innleid personell på adressen www.yıldız.gov.tr, "Å bli ansatt innenfor rammen av Istanbul Metropolitan Municipality, underlagt lov nr. 657 om sivil Tjenere; Etter bestemmelsene i Kommunal brannvesenforskrift og Kommunal politiforskrift skal det rekrutteres personell til de ledige 61 brannmenn og 6 polititjenestemenn, forutsatt at de har følgende tittel, klasse, grad, antall, kvalifikasjoner, KPSS-poengtype, KPSS grunnscore og andre forhold. ble det sagt.

Kvalifikasjonene som søkes i yrkene som skal rekrutteres er som følger;

Nødvendige kvalifikasjoner for rekruttering av brannmann

Å uteksamineres fra et av Associate Degree-programmene i brannslokking og brannsikkerhet, brannslokking og sivilforsvar, sivilforsvar og brannslukking.

Ha minst et klasse (B) førerkort.

Å ha minst 93 poeng fra KPSS P70.

Nødvendige kvalifikasjoner for rekruttering av politi
For å oppgradere fra et av de tilknyttede studieprogrammene til lokale administrasjoner, lokale administrasjoner (politipolitiet), lokale administrasjoner.

Å ha minst 93 poeng fra KPSS P70.

Mannlige og kvinnelige kandidater.

GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE

Å være tyrkisk statsborger.

For ikke å bli fratatt allmenn rettigheter.

For mannlige kandidater når det gjelder militær status; Ikke har noen interesse i militærtjeneste eller ikke har nådd militærtjenestealder, eller har fullført aktiv militærtjeneste eller utsatt eller overført til reserveklassen, hvis den har nådd militærtjenestealder.

Ikke ha en psykisk lidelse som kan hindre ham i å utføre sine oppgaver kontinuerlig.

For å oppfylle de andre søknadskravene for de kunngjørte stillingene.

BRUK SPESIELLE VILKÅR

For de ledige stillingene til brannmenn og polititjenestemenn som er kunngjort, for å ha utdanningskravene fra uteksaminert skole, for å ha tatt KPSS (B) gruppeeksamen i 2020 relatert til denne utdanningen og for å ha mottatt minimum KPSS-poengsum spesifisert i tabellen ovenfor fra den motsatte typen poengsum til stillingene som skal rekrutteres,

I tillegg til vilkårene spesifisert i paragraf (A) i artikkel 657 i lov nr. 48, for å gjelde stillinger som kommunale polititjenestemenn og brannmenn, i henhold til de spesielle vilkårene i artikkel 13/A i kommunepolitiforskriften og artikkel 15/A i kommunal brannvesensforskrift; Å bli veid og målt på tom mage, avkledd og barbeint, for å være minst 1.67 meter høy for menn og minst 1.60 meter for kvinner, og det er ikke mer enn (+,-) 1 kilos forskjell mellom kroppsdelen hvis høyde er mer enn 10 meter og dens vekt, (Høyde- og vektbestemmelser vil bli gjort av vår institusjon.)

Ikke å ha fullført fylte 30 år på eksamensdatoen (født 22 eller senere).

For brannpersonell skal de passe til brannvesenets arbeidsforhold, forutsatt at de ikke har fobier som lukkede rom, trange rom og helsemessige høyder,

Å ha minst (B) førerkort gitt i bestemmelsene i motorveitrafikkloven datert 13/10/1983 og nummerert 2918 og spesifisert i kvalifikasjonsdelen av tabellen for brannmannskaper,

For ikke å bli fjernet fra de offentlige institusjonene og organisasjonene som han har jobbet med tidligere av disiplinære eller moralske grunner.

DOKUMENTER KREVES FRA KANDIDATER I løpet av søknaden

Kandidater som ønsker å ta eksamen vil laste ned SØKNADSSKJEMA for signering ved å søke elektronisk på turkiye.gov.tr/ibb-is-basvurusu.

Original og kopi av identitetskort eller identitetskort som skal godkjennes av vår institusjon,

Originalen av vitnemålet eller eksamensbeviset eller eksamensbeviset med strekkode oppnådd via e-Government eller en fotokopi som skal godkjennes av vår institusjon. (1 stk)

Internettutskrift av 2020 KPSS resultatdokument med verifikasjonskode fra ÖSYMs nettside (1 stk)

Originalen av ekvivalenssertifikatet for utenlandske skolekandidater eller kopien av det som skal godkjennes av institusjonen vår,

Erklæring om ikke-militærtjeneste for mannlige kandidater,

En uttalelse om at det ikke er noen hindring for å utføre sin plikt kontinuerlig,

Originalen eller en kopi av førerkortet skal godkjennes av vår institusjon, (1 stk)

Biometrisk bilde (skal limes inn på søknadsskjemaet) (1 stk)

Søknader vil bli fullført elektronisk, og informasjonen og dokumentene som etterspørres fra kandidatene vil bli gitt av institusjonen gjennom e-Government Gateway. Under måling av høyde og vekt vil det ikke bli levert andre fysiske dokumenter enn SØKNADSSKJEMA.

BRUKSANVISNING, DATO, METODE OG VARIGHET

For å delta i skriftlig og praktisk eksamen;

Kandidater mellom 5/9/2022 – 9/9/2022 http://www.turkiye.gov.tr/ibb-is- De vil fullføre søknadsprosessen elektronisk via søknadsadressen.

Kandidater vil få målt høyde og vekt under tilsyn av en lege før de tar praksiseksamenen. Kandidater som ikke oppfyller høyde- og vektkravet som er oppgitt under søknaden, vil bli eliminert før avlagt praksiseksamen. I tillegg vil det bli tatt rettslige skritt for disse kandidatene for å avgi falske utsagn.

Søknader som ikke oppfyller vilkårene som er spesifisert i kunngjøringen og søknader sendt via e-post og e-post blir ikke behandlet.

Evaluering av søknadene - kunngjøring av søknaden akseptert

Kandidater ved å sjekke kompatibiliteten til deres TR ID-nummer og ÖSYM-poster.

Etter rangeringen som skal foretas i henhold til KPSS-poengsummene, vil kandidaten bli innkalt til skriftlig og anvendt eksamen (5 for brannmannstillinger, 305 for politibetjentstillinger) med en hastighet på 30 (fem) ganger antall ledige stillinger som skal være. utnevnt, med utgangspunkt i kandidaten med høyest poengsum.

Andre kandidater som har samme poengsum som den siste kandidaten som ble invitert til eksamen vil bli invitert til eksamen.

Rett til å ta eksamen kazanKandidatene, deres KPSS-poengsum og sted og tidspunkt for eksamenene vil bli annonsert på Istanbul Metropolitan Municipality-nettsiden (ibb.gov.tr) 19/9/2022, etter evalueringen av søknadene.

Kandidater hvis søknader blir akseptert og innkalt til eksamen, vil få et "eksamenopptaksdokument", som er utarbeidet av vårt byrå og inneholder identitetsinformasjonen til kandidatene og sted og dato for eksamenene. Rett til å ta eksamen kazanSamtidig vil kandidater kunne få tilgang til eksamensopptaksdokumentene på turkiye.gov.tr. Dette dokumentet vil bli presentert ved inngangen til eksamen.

Kandidater må være tilstede på eksamensstedet på den dato og klokkeslett som er skrevet på eksamensopptaksdokumentet de mottar fra systemet. Kandidater som ikke kvalifiserer til eksamen vil ikke bli varslet.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar