İzmir Gulf Festival startet

Izmir Bay-festivalen startet
İzmir Gulf Festival startet

İzmir Bay Festival, arrangert for femte gang av İzmir Metropolitan Municipality, startet med kortegen som ble deltatt av president Tunç Soyer. Soyer sa at de jobber for å gjøre Gulfen mye mer livlig og at de kommer nærmere dette målet hver dag.

I tråd med visjonen til Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyers «Izmir, en sportens by», startet den femte Izmir Bay-festivalen, som ble holdt mellom 1.-3. juli, i dag. Folket i Izmir, som samlet seg bak banneret der det står «Izmirs hjerte slår i Gulfen», varslet starten på festivalen ved å gå fra Konak Pier til Gündoğdu-plassen. Ordfører i İzmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, Chamber of Shipping Izmirs avdelingspresident Yusuf Öztürk, İzmir Metropolitan Municipality visegeneralsekretær Barış Karcı, İzmir Metropolitan Municipalitys visegeneralsekretær Ertuğrul Tugay og mange innbyggere deltok på seremonien.

Deltok i tautrekking

Ordfører Tunç Soyer sa til deltakerne på Gündoğdu-plassen at de jobber for å gjøre Gulfen fargerik, sprudlende og mye mer livlig og sa: «Vi nærmer oss det målet hver dag. Og en dag vil vi se Gulfen mye mer fargerik og mer aktiv. Vi er i forberedelsene til de dagene, spenningen til de dagene.» Borgermester Soyer ble grunnlagt på Gündoğdu-plassen og besøkte havet og dets stands, og brøt ikke ungdommens vilje og deltok i dragkampen. Som en del av festivalen inntok Ozbi scenen med Patika Rebetiko-gruppen på Gündoğdu-plassen.

“Det er liv i Izmir Bay”

President Soyer besøkte også undervannsfotoutstillingen "There is Life in the Izmir Bay" på Vasıf Çınar Square. Utstillingen, organisert av İZSU General Directorate, Environmental Protection and Control Department, Körfez Branch, og Murat Kaptan er bildebehandlingsleder, består av fotografier tatt under forskning på biologisk mangfold og avbildningsdykk i Izmir-bukten. Utstillingen kan besøkes frem til 1. august.

Pappbåter raste

President Soyer så også på konkurransen "Boats Made of Cardboard", som ble arrangert for 1. gang i år av de profesjonelle kamrene til Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects (TMMOB), som en del av Maritime and Cabotage Day 14. juli. . En pappbåt utarbeidet av Izmir Branch of Chamber of Forestry Engineers deltok i konkurransen som ble holdt ved siden av Konak Pier-bryggen. kazanvar. President Soyer delte begeistringen til lagene som deltok i konkurransen.

Vannsport på Izmir Marina og Konak Pier

Optimistløp, svømmebassengarrangementer og sambåttreningsløp vil bli avholdt i İzmir Marina mellom kl. 10.00-16.00 i morgen, kanoløp, radiostyrt båtarrangement i IOM-klassen og Stand Up-Paddle vil bli holdt på Konak Pier mellom 10.00-16.00. Optimistløp, svømmebassengarrangementer og sambåttreningsløp vil fortsette 3. juli mellom kl. 10.00-15.00 i İzmir Marina.

I morgen vises også filmen «Journey to the Depths» på Kadifekale Floating Facility foran Göztepe brygge. Kl. 21.00 vil det bli holdt en måneskinnstur fra Üçkuyular brygge med den historiske Bergama-fergen.

İzmir Gulf Festival arrangert av İzmir Metropolitan Municipality er organisert med støtte fra Chamber of Shipping, Turkish Sailing Federation, Aegean Open Sea Yacht Club (EAYK), İZDENİZ, İZFAŞ, İZDOĞA og Grand Plaza.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar