Jernbaneledere i Asia-Stillehavslandene samlet i Kirgisistan

Jernbanesjefer i Asia-Stillehavslandene samlet i Kirgisistan
Jernbaneledere i Asia-Stillehavslandene samlet i Kirgisistan

Jernbanetransport i Asia-Stillehavslandene og spørsmålet om internasjonale multimodale ruter ble diskutert på et møte i Kirgisistan.

Møtet mellom jernbaneadministrasjonene som utgjør Asia-Stillehavslandene ble holdt i Cholpon-Ata-byen i Kirgisistan.

Lederne og representantene for jernbaneadministrasjonene i Kirgisistan, Usbekistan, Turkmenistan, Georgia, Tyrkia og det aserbajdsjanske logistikkselskapet deltok på møtet.

Hasan Pezük, daglig leder for TCDD Transport, som deltok på møtet som foredragsholder på vegne av Tyrkia: "Som medlem av Trans-Caspian International Transport Route Union, som ble etablert for transporter til Kasakhstan, Kaspiske hav, Aserbajdsjan, Georgia, Tyrkia og andre europeiske land med utgangspunkt i Sørøst-Asia og Kina, Baku - Både vår regjering og våre jernbaneadministrasjoner gjør en stor innsats for at Tbilisi-Kars jernbanelinje og Midtkorridoren, som kalles Iron Silk Road, skal bidra til verdenshandel mer effektivt. Tatt i betraktning at verdenshandelen, som var på 2020 milliarder tonn i 12, forventes å nå 2030 milliarder tonn i 25 og 2050 milliarder tonn i 95, vil det være mulig å realisere denne handelen på en sunn, økonomisk, trygg og rask måte kun med etablering av hensiktsmessige transportsystemer.

Pezuk uttalte at møtet er av stor betydning for å sikre en bærekraftig økning i transporten i den midtre korridoren, som ble etablert for dette formålet, og at de relevante institusjonene i sektoren, spesielt transport- og infrastrukturdepartementet i landet vårt , gjør store anstrengelser for å gjøre BTK Jernbanelinjen og Midtkorridoren mer effektiv og effektiv Han sa at han gjorde en innsats.

TCDD Transport General Manager Pezük: 'Vi kom sammen med jernbaneadministrasjonene i landene i regionen i Kirgisistan for den videre utviklingen av Asia-Stillehavslandene-Kina-Kirgisistan-Usbekistan-Turkmenistan-Aserbajdsjan-Georgia-Tyrkia-Europa multimodal rute. Som et resultat av våre møter med jernbaneadministrasjonene i Kirgisistan, Usbekistan, Turkmenistan, Georgia og Aserbajdsjan, signerte vi en protokoll som dekker tiltakene som skal iverksettes for videre utvikling av den multimodale jernbane-veiruten mellom Asia-Europa. Vi utfører vellykket logistikkoperasjoner i forskjellige geografier i verden.' han sa.

Pezuk sa også: "Vi jobber sammen med de relevante enhetene i vårt transport- og infrastrukturdepartement for å nå godstransportmålene i logistikkmasterplanen for 2053 og for å gjøre landet vårt til en logistikkbase." sa.

President for Kirgisistan Railways Authority, Azamat Sakiyev, understreket viktigheten av arrangementet som vil utvide omfanget av godstransport i Asia-Stillehavslandene.

Sakiyev bemerket at deres årsmøte viser at de allerede fungerer som en effektiv plattform for å løse eksisterende problemer for å styrke samspillet mellom jernbaneadministrasjoner, logistikkselskaper og andre rutedeltakere.

Deltakerne diskuterte implementeringsresultatene av prosjektet på den internasjonale multimodale ruten, som ser for seg vei- og jernbanetransport i Asia-Stillehavslandene.

Som et resultat av arrangementet ble det signert en protokoll som gjenspeiler tiltakene for videreutvikling av den multimodale ruten "Asia-Stillehavs-landene-Kina-Kirgisistan-Usbekistan-Turkmenistan-Aserbajdsjan-Georgia-Tyrkia-Europa".

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar