Kina gjorde sin første elektriske lokomotiveksport til Thailand

Kina eksporterte sitt første elektriske lokomotiv til Thailand
Kina gjorde sin første elektriske lokomotiveksport til Thailand

Det første elektriske batteridrevne lokomotivet bygget for en thailandsk kunde av den Dalian-baserte CRRC Group ble lastet på et transportskip og sendt til Thailand. Dette er det første nye energilokomotivet solgt av Kina til et sørøstasiatisk land.

Med utviklingen av jernbanetransport har økonomiske lokomotiver når det gjelder energi vært etterspurt de siste årene. I henhold til kontrakten som ble signert med den thailandske kunden i 2021, startet CRRC Dalian arbeidet med å bygge et alternativt elektrisk drevet lokomotiv på en konvensjonell teknisk plattform. Ved å bevege seg med kraften fra 100 % elektriske batterier, kan lokomotivet trekke 70 tonn vogner i 2 kilometer i timen eller tusen tonn vogner i 500 kilometer i timen. Lokomotivet kan kjøre med en hastighet på 100 kilometer i timen uten å trekke en vogn.

CRRC Dalian tror at etter å ha solgt batterilokomotivet, som mates med 100 % elektrisitet, til et land i regionen som Thailand, som har en viktig beliggenhet, vil det også møte kravene fra land som Myanmar, Malaysia og Laos, hvor det tidligere solgte vanlige lokomotiver og kanskje vil ha nye energilokomotiver. Landene i regionen er faktisk land som bruker tradisjonell energi og ønsker å kvitte seg med forurensende utslipp og derfor går over til ny energi.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar