Maritime festivaler startet med fantastiske show på Caddebostan Beach

Maritime festivaler startet med fantastiske forestillinger på Caddebostan Beach
Maritime festivaler startet med fantastiske show på Caddebostan Beach

'Maritime Festivals' organisert av IMM startet med fantastiske show på Caddebostan Beach. Søke- og redningsteamet til İBB brannvesen dykket denne gangen under vannet for å vikle ut det tyrkiske flagget med halvmåne og stjerne. Istanbulitter som fylte stranden så dette imponerende øyeblikket live på skjermen. Verdensrekordholderen Kahraman Aktaşs tyngdekraft-trossende flyboard-show ble sett med spenning. I oljepolløpene, en av Tyrkias mest tradisjonelle konkurranser, var konkurransen på et høyt nivå. Konkurrenten, som la motstanderne bak seg og nådde flagget ved enden av stangen, ble belønnet med fullt gull.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) feirer 1. juli Maritime and Cabottage Day med arrangementer som vil vare i 3 dager på strendene, strendene og torgene i byen. Innenfor rammene av programmene hvor de hittil største, mest entusiastiske og fargerike feiringene arrangeres, arrangeres 1 konserter, 2 foredrag, idrettsaktiviteter, danseforestillinger, workshops og filmvisninger på 3 ulike punkter 35.-34.-26. juli. Det detaljerte programmet for festlighetene, som innbyggerne i Istanbul kan delta på gratis, kan nås på kultursanat.istanbul/deniz-sehrinden-denizcilik-senliği/.

TYRKISK FLAG LASTET METRE UNDER HAVET

Den første dagen av Maritime Festival startet med show som ble sett andpustent på Caddebostan Beach. IMM Fire Brigade-team, som jobber fryktløst for menneskeliv i katastrofer opplevd av Istanbul og Tyrkia, viste sine ferdigheter denne gangen på Caddebostan Beach. Laget reddet liv i søke- og redningsoppdrag, og dykket denne gangen under havet for å vise det tyrkiske flagget. Istanbulittene fulgte dette fantastiske øyeblikket med interesse på to skjermer satt opp på stranden.

GRAVITY UTFORDRING

Etter İBB brannvesen dukket en verdensrekordholder, Kahraman Aktaş, opp på scenen i det kjølige vannet i Marmara. Showet til Aktaş, som ikke kjenner noen rivaler i backflip-grenen, ble sett med pusten. Den rekordstore atleten trosset nesten tyngdekraften med salver og estetiske manøvrer i luften. Champion, IMM-president som kom for å se showene Ekrem İmamoğluHan hilste ham ved å gi ham det tyrkiske flagget.

FULLT GULL TIL FØRST

Oljestangkonkurranser, et av Tyrkias tradisjonelle løp, var åstedet for underholdende scener på Caddebostan-stranden. I løpene der premien er fullt gull, klatret turister som kommer for å se showene, samt Istanbulitter, stangen på 14 meter for å nå flagget.

IMM-president Ekrem İmamoğluHasan Gümüş, som sa at han deltok i konkurransen på forespørsel fra barnet sitt, ble vinneren av konkurransen, der . Sølv tildelt med fullt gull, halvt gull med 2. rangering kazanøyeblikk Bendar Aziz Acar og en fjerdedel av gull kazan3. Beytullah Yörük fulgte etter.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar