Metrobuss brant ut på Golden Horn Bridge!

Metrobus Cayir Cayir brant på Golden Horn Bridge
Metrobuss brant ut på Golden Horn Bridge!

Det brøt ut brann i motordelen av metrobussen på gang på Golden Horn Bridge av ukjent årsak. På grunn av brannen steg tett røyk opp fra metrobussen. I hendelsen hvor passasjerene opplevde frykt og panikk, ble flammene slukket av brannmannskapene som dro til stedet etter varsel.

Røyk begynte å stige i et Metrobus-kjøretøy, som beveget seg mot Zincirlikuyu på Beyoğlu Haliç-broen, rundt klokken 09.00:XNUMX om morgenen i Istanbul.

Mens passasjerene i kjøretøyet, som tok fyr fra motordelen, raskt kom seg ut av kjøretøyet, ble mange brannmenn sendt til stedet etter varsel. Passasjerene fikk panikk mens flammene ble satt under kontroll med inngrep fra brannmenn. Etter kjølearbeidene til teamene ble kjøretøyet, der flammene sto opp, fjernet fra området ved hjelp av en bergingsbil og kjørt til garasjen.

Uttalelse fra IMM angående Metrobus-brannen

Lørdag 2. juli 2022, rundt klokken 09.30, stoppet sjåføren kjøretøyet og evakuerte passasjerene trygt etter at røyk kom fra motordelen av kjøretøyet i bevegelse nær Halıcıoğlu stasjon på Metrobus-linjen.

Brannen ble fullstendig slukket på 12 minutter med inngripen fra veihjelpsbilen og brannvesenets ankomst, mens røyken ble slukket med brannslukningsapparat.

I den foreløpige undersøkelsen ble det observert at 1-modellkjøretøyet, som ble fastslått å ha kjørt 200 million 2012 tusen kilometer, ble inspisert av TÜV-TÜRK, periodisk vedlikehold og IETT-inspeksjoner, og brannslukningssystemet ble aktivert.

Som det er kjent, med beslutningen fra IMM-forsamlingen, ble IETT autorisert til å kjøpe 300 nye Metrobus-kjøretøyer for å fornye alle kjøretøyene på Metrobus-linjen. Selv om det står i mulighetsrapporten utarbeidet av IETT at Metrobus-kjøretøyer nærmer seg grensen på 2 millioner kilometer og bør fornyes så snart som mulig, har filen ventet på investeringsgodkjenning hos formannskapet i mer enn 1,5 år. For å fornye Metrobus-flåten så snart som mulig, kjøpte IETT 160 nye kjøretøy med egne ressurser og tok den i bruk i 2022. På Metrobus-linjen, som frakter 600 million passasjerer om dagen med cirka 1 kjøretøy, overvåker IETT kjøretøy og passasjertrafikk 7 timer i døgnet, 24 dager i uken, og griper inn når det er nødvendig for å sikre sikker drift av linjen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar