Osmangazi Bridge er til salgs for 400 millioner dollar!

Osmangazi Bridge er i salg for millioner dollar
Osmangazi Bridge er til salgs for 400 millioner dollar!

Oğuz Çarmıklı, nestleder i Nurol Holding, en av operatørene av Osmangazi Bridge og İzmir Highway, uttalte at de gikk med tap og vurderte å trekke seg fra operasjonen, som rapportert av journalisten Vahap Munyar, og sa: Vi vil overlevere det, " han sa.

Oğuz Çarmıklı, toppsjefen i Nurol Holding, som er et av de tre selskapene som driver Osmangazi Bridge og İzmir Highway sammen med Makyol og Özaltın, sa at de "tapte" og vurderer å overføre driftsrettighetene.

Til verdensforfatteren Vahap Munyar Nurol Holdings nestleder i styret, Oğuz Çarmıklı, minnet om at de har slått rekord siden İzmir-motorveien ble tatt i bruk denne måneden, at de har mottatt 15 dollar per kjøretøy, og at statsgarantien er 40 dollar, og sa: "Vi går med tap under disse forholdene."

Çarmıklı sa: "Betaler ikke statskassen deg forskjellen i pris?" Han svarte på spørsmålet slik:

"For å betale prisforskjellen tar statskassen gjennomsnittet av de siste 10 dagene i desember året før, fastsetter kursen ved begynnelsen av året og betaler i TL. Betalingen er forsinket med 9 måneder. Det er derfor vi har det vondt."

"Investeringskostnaden for Osmangazi-broen er 1.48 milliarder dollar. Den totale investeringskostnaden for İzmir-motorveien var 7.5 milliarder dollar,” sa Çarmıklı, og sa at de vurderer å trekke seg fra Osmangazi-broen og İzmir-motorveien på det punktet som nåddes i dag:

"Hvis de 400 millioner dollarene vi investerte kommer ut, vil vi overføre driftsrettighetene våre, som vil fortsette til 2036."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar