Ta opp flybestilling fra Three Chinese Airlines til Airbus

Ta opp flybestilling fra kinesiske Uc Airline Company til Airbus
Ta opp flybestilling fra Three Chinese Airlines til Airbus

Kinas tre store flyselskaper annonserte at de la inn 320 bestillinger fra Airbus på A249neo-flyet, verdt 37 milliarder yuan (omtrent 292 milliarder dollar). I uttalelsen fra Airbus ble det bekreftet at Kinas tre største flyselskaper, nemlig China Southern Airlines, China Eastern Airlines og Air China, signerte nesten 300 flyordrer fra Airbus.

I uttalelsen fra de tre nevnte selskapene ble det uttalt at denne flyhandelen var i tråd med markedets etterspørsel og var basert på tilliten til utviklingen av Kinas sivile luftfartsindustri.

"Disse nye ordrene viser våre kunders tillit til Airbus," sa Airbus' kommersielle direktør for internasjonale anliggender, Christian Scherer, til pressen. "De nye bestillingene er også et tegn på utvinningstrenden i det kinesiske luftfartsmarkedet," sa han. Ved utgangen av mai oversteg antallet Airbus-fly eid og i drift av lokale flyselskaper på det kinesiske markedet 2.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar