Samarbeid mellom Aydem og Gediz Retail og Yapı Kredi for å gi bønder enkel betaling

Samarbeid med Aydem og Gediz Retail for å gi bønder fra Yapı Kredi enkel betaling
Samarbeid mellom Aydem og Gediz Retail og Yapı Kredi for å gi bønder enkel betaling

Et viktig samarbeid for bønder ble signert mellom Aydem Perakende og Gediz Perakende og Yapı Kredi. Innenfor rammen av dette samarbeidet kan bønder gi automatiske betalingsordrer og utsette fakturaene sine til innhøstingsperioden ved å oppnå fordelen med 3-måneders løpetid og 0 renter på betalingene de vil gjøre fra Aydem Retail og Gediz Retail Customer Relations Centers med Yapı Kredi effektive kort.

En viktig samarbeidsavtale for bønder ble signert mellom Aydem Perakende og Gediz Perakende og Yapı Kredi. Takket være Efficient Card, som kan brukes til kjøp av alle landbruksprodukter (diesel, gjødsel, frø, plantevernmidler, frøplanter, frøplanter, etc.) som tilbys av Yapı Kredi spesifikt til bønder, må strømregningen betales fra Aydem Retail og Gediz Retail Customer Relations Centers, Det kan utsettes og betales i avdrag frem til høstingsperioder. I tillegg, innenfor rammen av avtalen, kan Yapı Kredi Efficient Card-innehavere utsette sine regningsbetalinger til innhøstingsperioden og dra nytte av spesialrenter. Samarbeidet gir også bekvemmelighet med direkte debiteringssystemet for Aydem Perakende og Gediz Perakende kunder, som har høye strømregninger i automatiske landbruksinstitusjonsbetalinger.

Bønder som er Aydem Retail- og Gediz Retail-kunder kan dra nytte av disse mulighetene ved å gå til nærmeste Yapı Kredi-filial og søke om et Efficient Card.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar