Şanlıurfa-trafikk styres med intelligent signalering

Sanliurfa-trafikk styres med intelligent signalering
Şanlıurfa-trafikk styres med intelligent signalering

Şanlıurfa Metropolitan Municipality har produsert løsninger på trafikkorken som oppleves spesielt i kryssene, med det "smarte signalsystemet".

Med det smarte signalsystemet etablert i byen og i distriktene innenfor rammen av planen og programmet, har det som mål å forebygge ulykker og samtidig spare tid i trafikken.

Şanlıurfa Metropolitan Municipality Transportation Department, som har som mål å minimere de lange kjøretøykøene som oppstår fra tid til annen i hovedårene i byen, har installert smarte signalsystemer i 120 forskjellige veikryss så langt.

Şanlıurfa Metropolitan Municipality utfører rutinemessig vedlikehold og reparasjonsarbeid av signalsystemer med en 7/24 servicetilnærming. Personalet til Intelligent Transportation Systems Branch Office, som grep inn i øyeblikkelige sammenbrudd og ulykker, startet rengjørings- og moderniseringsprosessene til 120 signaliserte kryss og elektronisk utstyr i hele provinsen.

Sikker transport i trafikken sikres ved å vedlikeholde og rengjøre industripanelet, infrastrukturkabler, kjøretøytelekameraer og LED-varslingslys. Feilene som oppstår i kryssene, som kontinuerlig overvåkes av tjenestemenn i trafikksentralen, blir umiddelbart løst.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar