Tyrkias fiberinternett-abonnenter over 5 millioner

Tyrkias fiberinternett-abonnenter passerte millioner
Tyrkias fiberinternett-abonnenter over 5 millioner

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu uttalte at i første kvartal i år økte nettoomsetningen til foretak som opererer i kommunikasjonssektoren med 21 prosent sammenlignet med samme periode året før og nådde 25,5 milliarder lire. Karaismailoğlu påpekte at investeringene i internettinfrastruktur fortsetter og 478 tusen kilometer med fiberinfrastruktur er nådd, kunngjorde at mengden mobiltrafikk er 76 milliarder minutter.

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu evaluerte den "Turkish Electronic Communications Industry Quarterly Market Data Report" utarbeidet av Information Technologies and Communications Authority (BTK).

Karaismailoğlu bemerket at veksten i kommunikasjonssektoren fortsatte i første kvartal i år, og bemerket at fra og med første kvartal hadde 444 selskaper autorisert av BTK 801 autorisasjonssertifikater. Karaismailoğlu kunngjorde at nettosalgsinntektene til operatørene som opererer i sektoren økte med 21 prosent i første kvartal sammenlignet med samme periode året før og nådde 25,5 milliarder lire, og understreket at antallet mobilabonnenter nådde 87,4 millioner.

160 MILLIONER MOBILNUMRE FLYTTET

Karaismailoğlu la vekt på at den totale mengden mobiltrafikk var 76 milliarder minutter i første kvartal i år, "Forekomsten av mobilabonnenter var 103,2 prosent. Det er sett at 81,3 millioner av mobilabonnenter foretrekker 2016G-abonnement, som startet tjenesten i 4.5, og 4,5G-tjeneste utgjør 93 prosent av totale abonnenter. Antallet maskin-til-maskin kommunikasjon (M2M)-abonnenter oversteg 7,9 millioner. Mens det totale antallet porterte mobilnumre nådde 160 millioner, ble det gjennomført totalt 2,4 millioner nummerporteringstransaksjoner på fastnett.

VI NÅRDE 478 TUSEN MIL MED FIBERINFRASTRUKTUR

Karaismailoğlu understreket at det totale antallet bredbåndsinternettabonnenter nådde 70,5 millioner, hvorav 88,8 millioner er mobile, uttalte Karaismailoğlu at antallet abonnenter økte med 6 prosent sammenlignet med samme periode året før. Minister for transport og infrastruktur Karaismailoğlu sa: "Sammenlignet med samme periode året før ble den høyeste økningen opplevd i antall abonnenter på trådløst trådløst fast internett med omtrent 70 prosent. I første kvartal 2022 nådde vi 478 tusen kilometer med fiberinfrastruktur. Antall abonnenter på fibernett har passert 21 millioner med en årlig økning på 5 prosent. Bruken av bredbåndsinternettabonnenter økte også betydelig i første kvartal 2022. Gjennomsnittlig månedlig bruk for abonnenter på fast bredbånd internett var 229 GByte, mens gjennomsnittlig månedlig bruk av mobilt bredbånd internett-abonnenter var 12,6 GByte. Sammenlignet med forrige kvartal; Det var en økning på 12 prosent i den månedlige gjennomsnittlige bruken av abonnenter på fast bredbånd og rundt 15 prosent i den månedlige gjennomsnittlige bruken av abonnenter på mobilt bredbånd.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar