Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba og WhiteBIT-sjef Volodymyr Nosov: De tror at meta-universet vil omskrive historien til menneskelig sivilisasjon

Volodymyr Nosov, administrerende direktør i WhiteBIT
Volodymyr Nosov, administrerende direktør i WhiteBIT

Utenriksminister Dmytro Kuleba og WhiteBIT-sjef Volodymyr Nosov: tror meta-universet vil omskrive historien til den menneskelige sivilisasjonen!

Begrepene meta-univers og nettverdenen spiller en stadig viktigere rolle i menneskelivet hver dag, med mer og mer innflytelse. kazanog vil radikalt endre historien til menneskelig sivilisasjon i fremtiden. Dmytro Kuleba, leder av utenriksdepartementet i Ukraina og kryptovalutabørsen hvit bitVolodymyr Nosov, administrerende direktør i diskutert i en direktesending.

Ifølge Volodymyr Nosov lever menneskeheten i dag allerede i meta-universet. "Vi kommuniserer gjennom et antatt fiktivt superunivers, men det eksisterer faktisk allerede. Vi kommuniserer for tiden live på Instagram. Etter en stund vil vi være i stand til å bruke virtual reality-hjelmer og gå ingen steder. Glovo er noe å spise å ta med oss, og jeg kan gjøre alt arbeidet mitt uten å forlate huset. Hvis jeg trenger en slags følelser – for å se havet, vil jeg tydelig se ham ha på seg denne hjelmen. Og menneskelige relasjoner vil til og med bevege seg inn i dette meta-universet. Kom tett og møt i parken i dag. Det er ikke lenger mote. Det er fasjonabelt å møtes på sosiale nettverk» – sa Volodymyr Nosov.

Utviklingen av blokkjedeteknologier i dag er siste ledd i alle tilbakeslagene i den nye ordredannelsen som må skje. Verden og livet i den har akselerert så mye som mulig takket være teknologi. Alt har blitt veldig uavhengig bortsett fra den økonomiske delen. Imidlertid påvirkes den sakte av tid og tektoniske endringer. Til syvende og sist vil den tradisjonelle verden måtte finne måter å sameksistere med den digitale verden.

I følge Dmytro Kuleba vil meta- eller nettverdenen omskrive menneskets historie, menneskelig sivilisasjon. «Den digitale verden, som for første gang i historien konkurrerer med staten, har to hovedtrekk: sin egen valuta og skaleringsverktøy. Ingen har noen gang nådd et slikt stadium i menneskehetens historie. Jeg tror den digitale økonomien tviler på det. Hvis den tåler presset fra klassisk kapital, vil den skape en ny maktsøyle i verden, takket være blokkjedeselskaper. Og en person vil ikke ha noe sted å gå, i en god forstand, det vil si mindre, og bli mindre avhengig av staten og mer og mer avhengig av digitale teknologier og tjenester», understreket Dmytro Kuleba.

Som en påminnelse gjorde Dmytro Kuleba og Volodymyr Nosov en felles livestream på Instagram hvor de diskuterte hvordan kryptoindustrien hjalp Ukraina under krigen, samarbeidet mellom WhiteBIT-firmaet og utenriksdepartementet, ved å bruke eksemplet med økonomisk diplomati i krigen. Rollen til blokkjede og digitale eiendeler i tider med pandemi, krig og humanitær krise, meta-universet som fenomen og dets innvirkning på økonomien, sosiale relasjoner og arbeid.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar