Bergama Ilıca Stream Highway Bridge Klar

Bergama Ilica Stream Highway Bridge Klar
Bergama Ilıca Stream Highway Bridge Klar

Izmir Metropolitan Municipality bygde en motorveibro over Bergama Ilıca-strømmen for å gjøre transport av kjøretøy og fotgjengere trygg. Brua, som ble tatt i bruk, kostet 12,5 millioner lire.

Izmir Metropolitan Municipality fortsetter sine investeringer i 30 distrikter med mål om å øke livskvaliteten innenfor bygrensene. Utslitte broer og stikkrenner som er skadet av flom blir fornyet, noe som gjør transporten trygg, praktisk og komfortabel. Til slutt bygde Izmir Metropolitan Municipality en 3-spenns, 72 meter lang motorveibro over Ilıca Stream, en av de viktige transportaksene til Fevzipaşa-nabolaget i Bergama. Teamene til Department of Science Affairs, med motorveibroen som forbinder Fevzipaşa-distriktet og İslamsaray-distriktet, og fotgjenger- og fortauarrangementet, eliminerte kryssingsproblemet som både fotgjengere og kjøretøy opplevde på grunn av strømmen.

Asfaltlegging fullført

Metropolitan Municipality, som har gjort transporten av innbyggerne trygg og komfortabel med en investering på 12,5 millioner lire, har også fullført det varme asfaltfornyelsesarbeidet på 800 meter, som starter fra Bergama Industry og gir tilgang til Bergama-avkjørselen via Kızılırmak Street uten å forstyrre bytrafikken. İZBETON-lag la 18 tusen tonn asfalt i regionen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar