Bademlers blomsterprodusent er på den nederlandske børsen

Blomsterprodusent av mandler på den nederlandske børsen
Bademlers blomsterprodusent er på den nederlandske børsen

Bademler, som har blitt "blomstenes hovedstad" i Tyrkia med støtte fra Izmir Metropolitan Municipality, har navnet sitt skrevet på blomsterbørsen til Nederland, som har en andel på 49 prosent av verdens blomstereksport. Bademler Village Agricultural Development Cooperative, grunnlagt av blomsterprodusenter, vil stille ut fem forskjellige typer snittblomster det produserer i Nederland denne måneden.

Izmir Agriculture-strategien, som ble opprettet i tråd med visjonen om "Another Agriculture is Possible" til Tunç Soyer, ordføreren i Izmir Metropolitan Municipality, åpnet døren til å bli en eksportør for den lille produsenten. İzmir Metropolitan Municipality, som støtter kooperativene og gir kjøps- og salgsgaranti til de lokale produsentene, har også ført blomsterprodusentene i Urla Bademler til nye horisonter med sin kontraktsfestede produksjonsmodell. Produsenter av Bademler gikk inn i verdens største blomsterbørs. Bademler Village Agricultural Development Cooperative, støttet av Izmir Metropolitan Municipality, produserte 49 forskjellige typer snittblomster for blomstermarkedet i Nederland, som har en andel på 5 prosent av verdens blomstereksport.

«Vi følger Nederland tett»

Bademler Village Agricultural Development Cooperative President Murat Kulaç sa at kooperativet, som har jobbet aktivt i 60 år, sto opp med den avtalte produksjonsstøtten levert av Izmir Metropolitan Municipality, "Kooperativmodellen i Izmir har satt et eksempel for Tyrkia. Izmir Metropolitan Municipality støttet kooperativene ved å gi dem "livsvann" i de vanskeligste tidene. Støtten har vokst siden Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer tiltrådte. Nå har vårt kooperativ åpnet seg mot verden og brøt ny mark i Tyrkia. Verdens blomstergiganter hørte om ryktet vårt og begynte å samarbeide med oss. Vi følger nå Nederland nøye, sa han.

Produksjons- og eksportkapasiteten vil øke

Murat Kulaç sa at arbeidet deres har blitt enklere takket være World City İzmir Association (DİDER), som ble opprettet for å fremme İzmir bedre i utlandet, og sa: "I februar plantet vi frøene til 5 avskårne blomsterarter som ble bedt om fra oss av Nederland i drivhuset vårt i Bademler. Lisianthus, Tagetes Erekla, Ammi Visnaga. Hver dag jobber vi iherdig for å produsere høyere kvalitet Anrgozinthis og Hypericam blomsterarter. Vi har allerede blitt en merkevare. Den nederlandske blomsterbørsen vil også bli overrasket over kvaliteten på produktene. I juli vil våre første produkter bli stilt ut på det nederlandske aksjemarkedet. På denne måten vil vi øke produksjons- og eksportkapasiteten vår”.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar