Bursa Metropolitan Municipality President's Cup BUSKI Informasjonsbehandling

Bursa Metropolitan Municipality Presidentcup BUSKI Informasjonsprosess

Organisert av Bursa Metropolitan Municipality for å styrke intern kommunikasjon, '7. President's Cup' fotballturnering ble avsluttet etter harde kamper. I finalen i turneringen, der 57 lag og 624 personell deltok, vant BUSKİ Bilgi Islem cupen.

Metropolitan kommune fortsetter sitt arbeid på mange områder fra infrastruktur til overbygg i Bursa, og fortsetter også sine sosiale aktiviteter for å øke motivasjonen til personellet. I denne sammenhengen er '16. President Cups fotballturnering ble arrangert. I turneringen som ble holdt på Aticilar Sports Facilities med deltagelse av Bursa Metropolitan Municipality og alle dets tilknyttede selskaper, konkurrerte 05 lag hardt. Mens totalt 7 personell deltok i turneringen, ble det spilt 52 fotballkamper. I finalen i turneringen; BUSKI Data Processing, som beseiret BUSKI Electricity, Machinery, Material Supply Department, ble vinneren av cupen. Mens tredjeplassen i turneringen ble tatt av Constabulary 624, ble Tulumbacılar 160 den fjerde. Parks and Gardens Branch Directorate ble valgt som det mest gentlemanske laget i turneringen. I tillegg til cup og medalje ble mesterlaget overrakt et gavekort på 2 tusen TL, andreplassen med cup og medalje, 1714 tusen TL, tredjeplassen med cup og medalje, 12 tusen TL, og fjerde og mest gentleman team med et gavekort på 9 tusen TL. .

Til troféseremonien som ble holdt på slutten av turneringen; Bursa Metropolitan Municipality-ordfører Alinur Aktaş, generalsekretær Ulaş Akhan, BUSKİ daglig leder Güngör Gülenç, avdelingsledere, bedriftsledere og personell deltok.

Metropolitan Municipality-ordfører Alinur Aktaş sa at de samarbeider med Metropolitan Municipality-ansatte med en intens innsats 365/7, 24 dager i året, for å gjøre byen vakrere og mer levelig. President Alinur Aktaş la merke til at hver og en av de 13 tusen ansatte legger svette og innsats i tjenestene, "Vi har et hyggelig team. Til tross for alle vanskelighetene som oppleves i verden, har vi som Bursa Metropolitan Municipality utført gode gjerninger. Vi organiserer slike aktiviteter for å øke kommunikasjonen, motivasjonen, tilliten og effektiviteten blant våre ansatte. Vi vil fortsette å tjene folket i Bursa og stå til deres disposisjon. Jeg vil gjerne takke for innsatsen vi har lagt ned for å kontakte institusjonen med hvert punkt og celle i byen. Jeg gratulerer alle våre ansatte som deltok i turneringen.»