Bursa T2-trikk startet passasjertjenester

bursa t2 trikk
bursa t2 trikk

Bursa Metropolitan Municipality har nådd byen med en investering på omtrent 1 milliard lire. kazan'Kent Square-Terminal trikkelinje', som ligger i sentrum, ble tatt i bruk med en seremoni deltatt av AK-partiets nestleder og tidligere statsminister Binali Yıldırım. T9-linjen, med en total lengde på 445 meter og 11 stasjoner, vil frakte Bursa-innbyggere gratis i en uke.

'Kent Square-Terminal trikkelinje', der Bursa Metropolitan Municipality bringer jernbanesystemet nord for byen, ble tatt i bruk med en seremoni. T9-linjen, som var 445 tusen 11 meter lang og har 2 stasjoner, hvor prøvekjøringene startet i slutten av mai, ble integrert med T1-linjen og koblet til hverandre med skinner mellom Sculpture og Terminal. Med linjen bestemt som stasjonsnavnene Kent Square, Genç Osman, Beşyol, Fatih-Altınova, Regional Courthouse-Mufti Office, Otokop-Forest Region, BUTTİM, Fair, Yeniceabat, Vocational School and Terminal, vil Bursa-innbyggere ta trikken fra Sculpture til Terminalen uten avbrudd hadde mulighet til å få tilgang Jernbanesystemets linje i Bursa, som er 47 kilometer, økte dermed til 56,5 kilometer.

AK-partiets nestleder og tidligere statsminister Binali Yıldırım, som kom til Bursa for å delta på seremonien som ble holdt for åpningen av T2-linjen, tok toget på trikken han gikk på fra Otokop-Forest Zone-stasjonen. Bursa Metropolitan-ordfører Alinur Aktaş, Bursa-guvernør Yakup Canbolat, AK Party Women's Branch-formann Ayşe Keşir, Bursa-deputerte og mange Bursa-innbyggere deltok på seremonien som ble holdt her, samt Binali Yıldırım, som kjørte trikken til City Square.

Borgermester i Bursa Metropolitan Municipality, Alinur Aktaş, som talte ved seremonien som startet med konserten til Mehter Team, sa at det å tjene Bursa, oppfylle løftene og skape verk for byen. kazanHan sa at de opplevde æren og lykken ved å klatre. President Alinur Aktaş uttalte at de er glade for å sette T2-trikkelinjen, som bringer jernbanesystemet nord for byen, i bruk, at den totale lengden på linjen, som vil betjene mellom bytorget og terminalen, er 9 tusen 445 meter og har 11 stasjoner, og sa: «Vårt jernbanesystem er 46 og en halv kilometer langt. Det har nådd 56 kilometer. Med det pågående Emek-Şehir sykehuset og den nye linjen, som vil motta de gode nyhetene til vår president Recep Tayyip Erdoğan, vil den ha nådd 70 kilometer. Takket være integreringen av T2-linjen med T1-linjen, forbinder vi sentrum og terminalen med skinner. Vi bør vite at tinghuset, muftien, politiet og kommunens byggeplasser, GUHEM, TÜYAP Fair Center, Science and Technology Center, BUTTİM og forskjellige kjøpesentre er på ruten.

Bursa T2 trikkevei

Det er 11 stasjoner langs linjen, 3 jernbanebroer, 2 motorveibruer, 6 transformatorer, 1 transformatorenhet for skjærende tunnel, 1 lagerområde og lagerområde servicebygg, lagerforbindelseslinje og ventelinjer innenfor rammen av Ordning med lagerområde. President Aktaş sa at 25 rulletrapper og 16 heiser er installert. For å minne om at de startet prøvekjøringene som de lovet i mai, sa ordfører Aktaş: "Vi sa at vi ville starte flyvningene i juli. Vi er veldig glade for å oppfylle løftet vårt. Selvfølgelig ventet vi på vår president Recep Tayyip Erdogan i Bursa. Mange investeringer ville åpne seg. Vi håper å ønske dem velkommen til byen vår så snart som mulig. Vi er imidlertid også glade for å være vertskap for vår tidligere transportminister og tidligere statsminister Binali Yıldırım, som er det første navnet som kommer til tankene når vi snakker om transport i Tyrkia, og starte med ham. Bursa Metropolitan Municipality fortsetter sine transportinvesteringer. Vi har et firma BURULAŞ i Bursa, som har rundt 1 million turer per dag. Jeg ønsker lykke til T2-linjen, som vil øke disse tallene. Måtte det være bra for byen vår og folket i Bursa," sa han.

En ukes gratis passasjerer vil bli fraktet

AK-partiformann og tidligere statsminister Binali Yıldırım ønsket at trikkelinjen mellom sentrum og terminalen, som vil gi nye muligheter innen transport og gjøre folks liv enklere, var fordelaktig. Binali Yıldırım, som sa at de prøvde det ved å teste før åpningen, sa at komfortabel transport vil komme til Bursa. kazanhan uttalte at han ble kjeftet på. Han opplyste at det er passert 55 kilometer med den nye linjen i jernbanesystemet i Bursa. Binali Yıldırım forklarte at 65 kilometer vil bli nådd med de pågående prosjektene, "I begynnelsen vil den nye linjen betjene 30 tusen Bursa-innbyggere hver dag. Dette tallet vil øke dag for dag for å nå 50 tusen. Antallet landsmenn som bruker jernbanesystemet i Bursa vil ha nådd 350 tusen. Hvis 350 tusen mennesker bare prøvde å gå på veiene med private kjøretøy og busser, ville trafikken i byen, som har problemer med trafikken, blitt uløselig. På den ene siden implementerte vi nye jernbanesystemer, på den andre siden gjenopplivet vi jernbanene våre. I løpet av de siste 20 årene har vi gjort linjene om 'vi har strikket fedrelandet fra fire begynnelser med jernnett' til virkelighet.»

Yıldırım sa at Bursa har økt egenskapen til å være et attraksjonssenter de siste årene, og minnet om at Bursa er koblet til øst, vest, sør og nord med delte veier og forklarte at de vil fortsette å bygge jernbanesystemer fra nå av. Yıldırım understreket at hvert materiale, inkludert trikken, som brukes på T2-linjen, er innenlands og nasjonalt, og sa: "Bursa er en by som produserer, eksporterer, gir mat og jobber til innbyggerne, betaler høye skatter til staten og har vertshistorie. Derfor, som organisasjonen av statene i den turkiske verden, erklærte vi Bursa som den turkiske verdens kulturhovedstad. I de kommende månedene vil vi være vertskap for World Nomad Games i Iznik. Bursa med en kostnad på over 1 milliard TL kazanJeg vil gjerne takke Alinur Aktaş, ordføreren i hovedstadskommunen i Ankara, Recep Altepe, den tidligere ordføreren som deltok i starten av prosjektet, og de som bidro. Det er forresten vanlig. En god nyhet gis ved åpningen. Bursa-innbyggere vil reise til denne linjen gratis i en uke. Måtte Allah gi oss å reise med helse, fred og sikkerhet. Lykke til, sa han.

Bursa-nestleder Efkan Ala minnet om at den første, andre og tredje saken de har hatt fokus på siden valgperioden er samferdsel. Efkan Ala forklarte at de jobber med å løse transportproblemet i Bursa, og ønsket at T2-linjen, jernbanesystemer, motorveier og høyhastighetstoget under bygging ville være fordelaktig for innbyggerne i Bursa.

Bursa-nestleder Hakan Çavuşoğlu takket Bursa Metropolitan Municipality, som var medvirkende til åpningen av en viktig investering. Ved å uttale at både sentraladministrasjonen og lokale administrasjoner fortsetter å investere i Bursa, uttalte Çavuşoğlu at investeringsbeløpet Bursa har mottatt de siste 20 årene har oversteget 60 milliarder lira. Çavuşoğlu uttalte at fra nå av vil de prøve å gi viktigere bidrag til Bursa i prosessen.

Etter talene klippet AK-partiformann Binali Yıldırım, Bursa Metropolitan-ordfører Alinur Aktaş og protokollmedlemmene åpningsbåndet og T2 Line startet sine flyvninger.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar