Citys nye Maxi Scooter KYMCO Downtown 250i i Tyrkia

Citys nye Maxi Scooter KYMCO Downtown i i Tyrkia
Citys nye Maxi Scooter KYMCO Downtown 250i i Tyrkia

Doğan Trend Automotive, et datterselskap av Doğan Holding, som med suksess representerer verdens ledende motorsykkelmerker i vårt land, introduserte den etterlengtede modellen til KYMCO, en av verdens største representanter for motorsykkel- og ATV-klassen, KYMCO Downtown 250i til det tyrkiske markedet . Downtown 250i har gjort seg kjent i maxi-scootersegmentet, og møter motorsykkelelskere med sin komfortable kjørestruktur, høye ytelse, standard bakrygg og umiddelbare leveringsmulighet. KYMCO Downtown 250i venter på sine entusiaster hos Doğan Trend Automotive-forhandlere med en pris på 134.900 XNUMX TL.

KYMCO, et av de største navnene i scooterklassen i motorsykkelverdenen og representert av Doğan Trend Automotive i Tyrkia, fortsetter å erobre veiene i Tyrkia med sine splitter nye modeller. Merket, som viste frem alle modellene sine i Motobike Istanbul 2022 i april, introduserte nå KYMCO Downtown 250i-modellen til det tyrkiske markedet. Den nye Downtown 250i; Selv om den inneholder alt man vil se etter i en maxiscooter, maksimerer den komforten til både sjåføren og passasjeren takket være "Rear Backrest" som tilbys som standard i tillegg til stort bagasjevolum, høy ytelse, innovativ design og komfortabel kjøring struktur. Denne spesielle maxiscooteren fra KYMCO er tilgjengelig på alle autoriserte salgssteder til en pris på 134.900 TL.

Hos forhandlere med omgående levering!

De som ønsker å kjøpe denne innovative modellen av KYMCO, som er på veiene i Tyrkia med forsikring fra Doğan Trend Otomotiv, kan motta den umiddelbart. KYMCOs splitter nye modell Downtown 250i, som er blant de største scooterprodusentene i verden, tiltrekker seg oppmerksomheten til motorsykkelelskere på høyeste nivå med sin umiddelbare leveringsmulighet samt alle funksjonene den tilbyr.

Ryggstøtte kommer som standard!

Mens KYMCO Downtown 250i fullfører sitt utseende med sine innovative funksjoner, tilbyr den både sikkerhet og effektivitet med Euro 5-motoren og ABS som standard. Med kombinasjonen av analog og digital skjerm gir den minimal kjøretretthet og maksimal kjøreglede til brukerne. Det komfortable setet med en høyde på 810 mm og en 12.5 liters drivstofftank gir komfort spesielt på langdistanseturer. Bakryggen, som er standard, fremstår som den viktigste egenskapen.

Kraftig og effektiv motorblokk

Med en vekt på 192 kilo, tilbyr KYMCO Downtown 250i sin 246 cc 4-takts ensylindrede motor både kraft og effektivitet på høyeste nivå. Downtown 22.4i, som gir forventet ytelse fra en maxiscooter med maksimal effekt på 250 HK, har et drivstofforbruk på kun 100 liter per 3,4 kilometer.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar