Cem Yılmaz hadde en trafikkulykke i Bodrum

Cem Yilmaz hadde en trafikkulykke i Bodrum
Cem Yılmaz hadde en trafikkulykke i Bodrum

Den kjente komikeren og filmskaperen Cem Yılmaz har gitt ut en uttalelse om trafikkulykken han hadde i Bodrum.

Den kjente komikeren Cem Yılmaz hadde en ulykke i Bodrum kvelden før. Ifølge nyhetene i Snob Magazine kolliderte Yılmaz med en taxi. Komikerens Mercedes-modellbil ble skadet. Yılmaz, som ikke ble skadet i ulykken, holdt deretter rapport med drosjesjåføren.

Etter nyheten om ulykken slapp den kjente komikeren en uttalelse på sosiale medier. Cem Yilmaz kazanHan sa at det skjedde for 10 dager siden.

Cem Yılmaz, som kom med en uttalelse på Twitter-kontoen sin på kvelden, brukte følgende uttalelser:

"Vi kolliderte med en drosjesjåfør for 10 dager siden... Bilene var ute av drift, skaden er allerede reparert, vi glemte nesten ulykken... Takket være vennen, da han så nyheten om at han hadde kommet tilbake fra de døde '... Er det noen som kom tilbake fra de døde:) Jeg kom selvfølgelig ikke tilbake fra de døde, jeg går rett på den veien, takk»

 

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar