De reflekterte drømmedesignet sitt på broen

De reflekterte designet av drømmene deres til broen
De reflekterte drømmedesignet sitt på broen

"TekeRRenk Yolu-prosjektet", som ble implementert som et oppfordring til bevisstgjøringsprosjekt ved å male offentlige ramper i forskjellige regioner i Tyrkia, ble implementert for første gang i Eskişehir.

Studien, som ble designet av funksjonshemmede personer, vakte stor oppmerksomhet fra innbyggerne.

"TekeRRenk Yolu-prosjektet", som ble implementert for første gang i byen av funksjonshemmedeavdelingen i Eskişehir Metropolitan Municipality Social Services Department, ble implementert på broen og rampene på Adalar Porsuk Boulevard.

Etter arbeidet som ble utført innenfor rammen av prosjektet med sikte på sosial bevissthet, undersøkte innbyggerne også endringen i broen nøye.

Mens prosjektet, designet av funksjonshemmede individer og gjenspeiler deres drømmer, ble satt stor pris på, ga prosjektteamet informasjon om arbeidet og sa: "TekeRRenk Yolu Project kom sammen med rullestolbrukere i Eskişehir og designet ble skapt sammen. Motivene, inspirert av topografiske kart som trekker oppmerksomheten til forskjellene i bakken, ble utformet med valgene til rullestolbrukere og komposisjonene de trodde skulle skille seg ut i markeringen. TekeRRenk Yolu Project, som ønsker å rette oppmerksomheten mot tilgjengeligheten og brukbarheten til alle felles oppholdsrom for funksjonshemmede individer, bruker fargenes slående, transformerende og transformerende kraft som uttrykksmiddel for å påpeke de fysiske forholdene, prioritert bruk og inkluderende sosial oppfatning som kreves for rullestolbruk i Tyrkia. Med bevisstgjøringsstudien belyses tilgjengeligheten som kreves for fellesarealene. Dette prosjektet, som ble implementert for første gang i Eskişehir, ga både økt sosial bevissthet og skape drømmedesignet til funksjonshemmede sammen med dem.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar