DHMI deltok på International Flight Control Symposium

DHMI deltok på International Flight Control Symposium
DHMI deltok på International Flight Control Symposium

DHMI deltok i International Flight Control Symposium (IFIS 20) som ble holdt mellom 24. og 2022. juni 2022.

På symposiet holdt i Durban, Sør-Afrika; Det ble holdt diskusjoner og presentasjoner om den siste teknologiske utviklingen innen flykontrollsystemer, flykontrollmetoder, teknikk, trening, utstyr og andre problemstillinger. I tillegg ble det utvekslet informasjon med verdens mest autoritative myndigheter om bruken av testing/kalibrering og validering av bakke- og rombaserte signaler for flynavigasjonshjelpemidler som alle instrumentflygingsoperasjoner er basert på.

I tillegg ble mange problemstillinger som skal bidra til flysikkerhet knyttet til alternative løsninger på ulike tekniske problemer og fagopplæring diskutert på symposiet.

Kontinuerlig kontroll for sikker flyging

Ved å gjøre store anstrengelser for å tilby trygge, praktiske og komfortable reisemuligheter til sine gjester som foretrekker flyselskapet, følger DHMİ den globale utviklingen i sektoren nøye og deltar i nasjonale og internasjonale arrangementer.

DHMİ, som har blitt et verdensmerke med sin avanserte teknologi, innovasjon og FoU-prosjekter, utstyrer sine vellykkede administrerte ca. 1 million kvadratmeter tyrkisk luftrom og passasjervennlige flyplasser med avansert teknologi for flynavigasjonssystemer og -enheter; Den utfører sine aktiviteter 7/24 uavbrutt, på en bærekraftig måte, med en følsomhet der flysikkerheten holdes på høyeste nivå. I denne sammenheng bidrar 400 flynavigasjonshjelpemidler og systemer tilgjengelig i vårt land som ILS, VOR, DME og NDB sterkt til forvaltningen av luftrommet vårt. Uavbrutt, nøyaktig og pålitelig service av disse flynavigasjonshjelpemidlene og enhetene installert på visse punkter og flyplasser langs flyveiene avhenger av de vanlige 'Flight Control'-aktivitetene som utføres i samsvar med internasjonale normer og krav. Test- og kontrollprosessene til alle disse systemene og enhetene utføres med enestående suksess av DHMI-ekspertteam.

Det benyttes flygekontrollfly og helikoptre i kontrollarbeidene som utføres med stor forsiktighet i henhold til internasjonale regler. DHMI, som følger nøye med på innovasjonene i sektoren; Den vil fortsette å bidra til vårt lands luftfart og flysikkerhet med sin flåte, som den vil legge til sin flykontrollbeholdning i nær fremtid, og sin nylig fornyede flåte med 3 fly utstyrt med den nyeste teknologien, og sitt Flight Control-team, som er ekspert på sitt felt og har lang erfaring.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar