Gratis skipsturer for funksjonshemmede borgere i Izmir

Gratis skipsturer for funksjonshemmede borgere i Izmir
Gratis skipsturer for funksjonshemmede borgere i Izmir

Izmir Metropolitan Municipality starter en ny tjeneste på veien til den "barrierefrie byen". Konak - Güzelbahçe - Mordoğan - Foça båttur vil bli holdt hver tirsdag i sommersesongen for funksjonshemmede borgere og en ledsager. Den første av gratisturene arrangeres tirsdag 5. juli.

Izmir Metropolitan Municipality, som gjennomfører en rekke prosjekter på veien til livet uten funksjonshemminger, implementerer en annen tjeneste for funksjonshemmede borgere. Innenfor rammen av arbeidet som skal koordineres av İZDENİZ generaldirektorat, vil det bli organisert et gratis Konak-Guzelbahçe-Mordoğan-Foça cruise på tirsdager i sommermånedene for funksjonshemmede borgere og en ledsager.

Første runde er tirsdag 5. juli

Skipet, som skal gå fra Konak, vil stoppe ved henholdsvis bryggene Güzelbahçe og Mordoğan og ankomme Foça. Funksjonshemmede borgere og deres ledsagere som skal tilbringe dagen i Foça vil returnere samme rute om kvelden. Skipet, som vil gå fra Konak kl. 08.00 på tirsdager, vil gå fra Güzelbahçe kl. 08.45 og fra Mordoğan kl. 09.45; Den ankommer Foça klokken 10.30.

Hvordan søke

Funksjonshemmede borgere med et funksjonshemmet Izmirim-kort og en ledsager med et Izmirim-ledsagerkort kan foreta en reservasjon ved å ringe 0232 320 00 35 (ekst. 102-103) for å bli med på turen og informere bryggen om hvor de vil gå om bord. Siden skipets kapasitet er 300 personer, må det ringes opp minst én dag før reisen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar