Gratis Wi-Fi-tjeneste på IETT-busser

Gratis WiFi på IETT-busser
Gratis Wi-Fi på IETT-busser

İBB fornyer internettinfrastrukturen i offentlige transportkjøretøyer. Innenfor rammen av prosjektet ble en ny IMM Wi-Fi-infrastruktur installert på 1.000 busser i år. Dermed tilbys gratis internett på mer enn 3 busser, inkludert metrobussen. Det er mulig å få tilgang til gratis Wi-Fi gjennom applikasjonen "Istanbul Yours". Ved å tilby tjenester på totalt 9 tusen 563 punkter over hele byen, når IMM Wi-Fi 5 millioner Istanbulitter daglig.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) startet et prosjekt for å utvide den gratis internettjenesten i offentlige transportkjøretøyer. Internett-infrastrukturen til 1.000 IETT-busser ble fornyet i år innenfor rammen av studiene utført av informasjonsteknologiavdelingen og İBB-datterselskapet ISTTELKOM. Antall busser med internetttjeneste i Istanbul økte til 3 tusen 312, inkludert metrobuss. Dermed kan omtrent 15 tusen Istanbulitter dra nytte av gratis internett mens de reiser.

UAVBRUTT INTERNETT I OFFENTLIG TRANSPORT

Erol Özgüner, leder for IT-avdelingen til IMM, påpekte at bruken av Wi-Fi i offentlig transport er ganske høy, og sa: "Med denne studien vil vi tilby en mye raskere Wi-Fi-tjeneste til Istanbul-innbyggere som reiser med buss."

Yucel Karadeniz, daglig leder for ISTTELKOM AŞ; "Med vårt infrastrukturforsterkende arbeid vil våre innbyggere fortsette å nyte uavbrutt internettbruk under reisen. Vi ønsker å tilby den beste digitale opplevelsen til innbyggerne i Istanbul og forbedre deres livskvalitet.» sa.

LAST NED ISTANBUL ER DIN BRUK GRATIS Wi-Fi!

Istanbul WiFi-tjeneste, levert av IMM med 9 tusen 563 poeng, når 5 millioner Istanbulitter per dag. Det er kun mulig å få tilgang til IMM Wi-Fi-tjenesten gjennom applikasjonen "Istanbul Your". Med denne applikasjonen har borgere i løpet av de første 3 månedene en bruksrett på 60 GB, som de kan bruke som de vil. Brukere kan følge den gjenværende kvoteinformasjonen umiddelbart herfra.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar