Hvem er Dan Bilzerian? Hvem giftet Dan Bilzerian seg med?

Hvem er Dan Bilzerian Hvem er Dan Bilzerian gift med?
Hvem er Dan Bilzerian Hvem er Dan Bilzerian gift med?

Daniel Brandon Bilzerian (født 7. desember 1980 i Tampa, Florida) er en armensk-amerikansk profesjonell pokerspiller som ble kjent i internettmedia.

Dan Bilzerian ble født i Tampa, Florida, til Paul Bilzerian og Terri Steffen. Han har en bror som heter Adam. Hans armenskfødte far var en suksessfull bedriftsgründer på Wall Street og har opprettet et stort, pålitelig fond for hver av sønnene hans. Bilzerian gikk inn i Navy SEAL-treningsprogrammet i 2000. Etter militærtjeneste gikk han inn på University of Florida i Business and Criminology.

Bilzerian tjente sine beste penger som profesjonell pokerspiller ved å delta i 2009 World Series of Poker kazanvar. Her endte han på 180. plass og $36.626 kazanvar. Han var med å grunnlegge et online pokerrom. I 2010 ble han kåret til en av de morsomme pokerspillerne på Twitter av Bluff Magazine.

Fra og med 2013 vakte bilder lagt ut på Bilzerians Instagram-konto oppmerksomhet i media. kazanvar. I 2012 begynte Nik Richie, grunnlegger av nettstedet TheDirty.com, å dokumentere Bilzerians livsstil gjennom nettstedet hans. Bilzerian ble rapportert å ha hatt tre hjerteinfarkt før fylte 32 år på grunn av tung narkotikaavhengighet på grunn av hans luksuriøse livsstil.

I oktober 2016 ga den amerikanske rapperen T-Pain ut en sang oppkalt etter Dan Bilzerian.

Bilzerian kunngjorde sitt kandidatur til det amerikanske presidentskapet i det amerikanske presidentvalget 2015 i juni 2016, men støttet Donald Trump.

28. august 2018 fløy Bilzerian til Armenia sammen med sin bror Adam Bilzerian og far Paul Bilzerian for å få armensk statsborgerskap og verve seg til de armenske væpnede styrker. På samme tur besøkte han Nagorno-Karabakh-republikken for å besøke en skytebane og skjøt med våpen der. Den aserbajdsjanske regjeringen sendte et protestnotat til USA angående disse handlingene på grunn av den omstridte statusen til Karabakh og oppfordret William Gill til å ta protestnotatet til det amerikanske utenriksdepartementet. En domstol i Baku utstedte en arrestordre på Bilzerian og satte ham på den internasjonale ettersøkslisten. To år senere ga Bilzerian og andre medlemmer av familien hans 2020 250.000 dollar til Armenia Fund for å støtte Armenia og Karabakh mot Aserbajdsjan under Nagorno-Karabakh-krigen i XNUMX. Han sa også at han var "dypt skuffet over Aserbajdsjans beslutning om å angripe det armenske folket".

Bilzerian uttrykte sin støtte til Donald Trump i presidentvalget i 2016.

HVEM ER DAN BİLZERİAN? HVEM VAR DAN BİLZERİAN GIFTE MED?

Bilzerian delte et bilde som minner om bryllupsseremonien 25. juli 2022, med lappen «I finally made it». Bildet delte imidlertid følgerne hans i to.

Mens noen av hans tilhengere ikke trodde at Dan Bilzerian var gift, hevdet noen av hans tilhengere at det var fiksjon. Identiteten til kvinnen Dan Bilzerian poserer med er foreløpig ikke kjent.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar