Hvem er İlhan İrem? Hvorfor døde İlhan İrem?

Hvem er ilhan irem
Hvem er ilhan irem

İlhan İrem ble født i 1955 i Bursa. Hans inntreden i musikklivet var da han ble valgt ut som solist i skoleorkesteret av seniorene i 1969 i en alder av 14 år. I 1970 vant han førsteplassen i Marmara-regionen i High School Music Competition organisert av Meltemler Orchestra og Milliyet Newspaper. kazanvar. Med det samme personalet fortsatte hun å synge dansemusikk på Bursa Çelik Palas Hotel og Uludağ diskoteker frem til 1972.

Han oppnådde ikke suksessen han forventet med sin første 1973 singel "Unite All Hands – Sometimes Joy Sometimes Grief", som han laget for Discotür-selskapet med egne midler i 45. Etter å ha avvist plateselskapets forespørsel om å få andre artister til å synge komposisjonene hans, gjorde hans andre 45 «Pity For Tomorrows – Come On, Wipe Your Eyes» plutselig den unge artisten til den mest populære sangeren. Han fortsatte suksessen med sin tredje hit "Anlasana", som ble utgitt i 1975. Hans fjerde album, «Uncle Puppetry», der han spurte Gud i 45, ble tilbakekalt fra markedet av plateselskapet som følge av press. I 1976 ble hans første LP-verk "İlhan İrem 45-45" utgitt. "Ikke vær trist, min venn", "Hvordan er været", "Separation Evening", "Living Without You", "Honey Mouth", etc., ble toppen av listen, og han publiserte 1976 1973 sanger totalt mellom 1976-45.

Med sin symfoniske LP «Sevgiliye», som han ga ut i 1979, tok han en ny vei i musikklivet med et akademisk studium for første gang i arrangementet av Esin Engin. For første gang i albumet «Sevgiliye» komponerte og sang han «Welcome», et dikt av Nazım Hikmet, bortsett fra ordene han skrev. Komposisjonen hans "Bir Yıldız" kom seg til Eurovision Tyrkia-finalen i 1979, men han ble draftet før han kunne konkurrere. Grunnen til dette var at sangen ble publisert på Sevgliye-albumet. I 1981 ble "Bezgin", bestående av komposisjoner han laget under sin militærtjeneste, utgitt. I 1983 begynte trilogien hans "Window... Bridge... And Beyond...", som var et produkt av syv års arbeid og ble kalt "Rock symphony" av artisten selv, å bli publisert sekvensielt.

I 1984 representerte han Tyrkia i Golden Orpheus-konkurransen som ble holdt i Bulgaria. Den kan ikke komme inn på rangeringen, men den mottar "Journalists Special Award". kazanir. (Klikk her for bildet.) I 1985 ble det andre produktet av trilogien, "The Bridge", utgitt for første gang, med historien om en plate kalt "Window... Bridge... And Beyond..." (Story) fortalt med linjer. «Halley», teksten som han skrev i 1986, ble komponert av Melih Kibar og ga Tyrkia den beste rangeringen som noen gang er mottatt i Eurovision Song Contest det året. I 1987 ble den siste av trilogien, «And Beyond», utgitt sammen med «There's Someone Far Away» (The Essays). I 1988 ble albumet hans "Dden Tomorrow" og i 1989 "Uçun Kuşlar" utgitt. I 1990 ble den tredje boken "Catastrophe" (Dikt) og "Window... Bridge... And Beyond..." utgitt. I 1992 ga han ut albumet "İlhan-ı Aşk".

Sammen med albumene "Koridor" og "Romans" utgitt i 1994, ble den fjerde boken "Delirium" (Eksperimenter) gitt ut samme år. "Valentine's Day / The Best Of İlhan İrem 1995" i 1, "Love Potion & Witch Tree / The Best Of İlhan İrem 1997" i 2, "Life Kiss / The Best Of İlhan İrem 1998" album i 3 og "Millen" "Mus, flaggermus og andre" (Essays), den femte boken har nådd leseren.

I 2000 ble albumene til hans gamle verk "Bezgin", "Window ... Köprü ... And Beyond ...", med de originale innspillingene hvor noen deler ble mikset på nytt, gitt ut med navnene "Bezginin Secret" Letters", "Pale Blue Window", "Bridge to the Clouds", "Dreams and Beyond". gjenutgitt.

De nye sangene "I Love You" ble utgitt i 2001 og "Heavenly Hymns" i 2006. Han er gift med Hansu İrem, utdannet ved METU Psychology. Kona hans har del i mange av verkene hans.

Hvorfor døde İlhan İrem?

İlhan İrem, som ble innlagt på sykehus i 2016 på grunn av nyresykdom, ble koblet til en dialysemaskin. Triste nyheter kom fra den berømte artisten. Et av de legendariske navnene på tyrkisk musikk, 67 år gamle İrem døde på sykehuset der hun ble behandlet.

İrems kropp vil bli gravlagt på Aşiyan-kirkegården i Istanbul. På den annen side ble det kjent at İrem forberedte seg på et nytt album før hun gikk bort.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar