Istanbul Metropolitan Municipality er med studenter i LGS Preferences

Istanbul Buyuksehir kommune støtter studenter i LGS-preferanser
Istanbul Metropolitan Municipality er med studenter i LGS Preferences

IMM vil tilby gratis preferanserådgivning for studenter rett etter at LGS-resultatene er kunngjort. For at unge mennesker skal velge den best egnede skolen og faget for dem, Kadıköy Plattformer vil bli etablert på torgene Bakırköy og Bakırköy. Elever og foreldre vil kunne få støtte fra sakkyndige rådgivere.

Studentenes spente ventetid på LGS-resultatene, som ble holdt 5. juni og annonsert å bli annonsert 30. juni i hele Tyrkia, fortsetter. Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), som tilbyr konsulenttjenester til studenter som tar universitetseksamenen hvert år, vil også tilby preferanserådgivning og veiledningstjenester for studentene som skal melde seg på videregående skoler for første gang i år.

PREFERANSESENTER ER I BAKIRKOY OG KADIKOY

Elever som kommer inn på LGS kan skrive 10 skoler dersom de foretrekker sentral plassering. Når lokal plassering og internatpreferanser legges til dette, har elever rett til å melde seg inn på totalt 20 skoler ved inngangen til videregående skole. For å bestemme denne rangeringen, bør elevene vite hvilke skoler de kan velge i henhold til deres suksessscore; De må ha informasjon om sentral utplassering, lokal utplassering, yrkesopplæringssentre og åpne utdanningsinstitusjoner.

VIL VÆRE ÅPENT TIL 8. JULI

på Bakırköy-plassen for unge mennesker å velge den best egnede skolen og felt for dem. Kadıköy Det etableres preferanseplattformer på Torget. Eksperter tildelt LGS Preference Counseling and Guidance Centers, som vil bli betjent av IMM Youth and Sports Directorate, vil støtte rangeringen av preferanser. İBB LGS preferanserådgivnings- og veiledningssentre vil være åpne mellom kl. 8 og 10 frem til 00. juli.

TJENESTER SOM TILBYS

  • Hvor kan preferanser gjøres?
  • Valgprosess for overføring
  • Ting du bør vurdere når du velger skole
  • Informasjon om realfag videregående skoler, samfunnsvitenskapelige videregående skoler, anatoliske videregående skoler, anatoliske imam hatip videregående skoler og prosjektskoler som implementerer spesielle programmer og prosjekter, og yrkesfaglige og tekniske anatoliske videregående skoler
  • Plasseringsprosess i herbergeskoler

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar