İZBETON Urban møbelfabrikk åpnet med en seremoni

IZBETON Urban Møbelfabrikk åpnet med Toren
İZBETON Urban møbelfabrikk åpnet med en seremoni

Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer, kommunens selskap İZBETON A.Ş. åpnet Kent Møbelfabrikk, som skal operere under taket. Anlegget til Izmir kazanPresident Soyer beskrev restruktureringsprosessen som et gigantisk skritt, og sa: "Til tross for den økonomiske krisen og inflasjonen tar vi store og nye skritt."

En annen viktig investering i byen innenfor rammen av visjonen til Izmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer om å øke velferden til Izmir. kazanropte. Urban Furniture Factory ble etablert på den sentrale byggeplassen til İZBETON, et datterselskap av Metropolitan Municipality. Izmir Metropolitan-ordfører Tunç Soyer, som åpnet fabrikken som skal designe og produsere møbler som vil øke komforten til befolkningen i Izmir, sa: "Til tross for den økonomiske krisen og inflasjonen, tar vi gigantiske og nye skritt. Jeg vet at alle har en del og et bidrag i dette, sa han.

møtt med blomster

President Tunç Soyer ble møtt av personalet med blomster og slagordet "İZBETON er stolt av deg". İZBETON Daglig leder Heval Savaş Kaya, byråkrater i İzmir Metropolitan Municipality, Bornova-ordfører Mustafa İduğ, Güzelbahçe-ordfører Mustafa İnce, Dikili-ordfører Adil Kırgöz og medlemmer av bystyret deltok på seremonien.

«I dag tar vi et viktig skritt»

Med utgangspunkt i talen sin med å si at et viktig skritt er tatt i dag, sa ordfører Tunç Soyer: "Bymøbler inkluderer faktisk sminken og ornamentet til denne byen. İZBETON har begynt å operere på mange felt bortsett fra arbeider som overflatebelegg, asfalt og veier i tre år. Det gjorde det mulig for oss å ta gigantiske skritt, spesielt innen bytransformasjon. Kort sagt ble det den største investeringsinstitusjonen til Metropolitan Municipality. Jeg gratulerer vår daglige leder, hans assistenter og alle ledere. Til tross for økonomisk krise og inflasjon tar vi gigantiske og nye steg. Jeg vet at alle har en del i dette. Jeg omfavner hver og en av de ansatte i İZBETON med kjærlighet og respekt.»

Fest og lunsj med personalet

President Soyer, som besøkte anlegget og mottok informasjon fra myndighetene etter talen sin, feiret også med İZBETON-personell. Soyer, som deltok på lunsjen på byggeplassen, sa: «Jeg omfavner hver og en av dere. Jeg ønsker deg en god ferie med dine familier og kjære.

Det vil skape sysselsetting

Mange urbane møbler som tre- og betongbenker, blomsterpotter, søppelbøtter, kameliaer, piknikbord, kunstnerisk design og skulpturer og lekeplasser vil bli produsert på İZBETON Urban Furniture Factory. Møblene som produseres vil bli brukt i parker, hager og oppholdsrom i İzmir.

İZBETON, som vil dukke opp i møbelsektoren, som tilfører verdi til landets økonomi ved å vokse kontinuerlig, vil både gi sysselsettingsmuligheter takket være sin nye fabrikk og øke effektiviteten og effektiviteten med sine moderne produksjoner. Lokale ressurser vil bli brukt i alle disse produksjons- og søknadsprosessene.

Møbelproduksjonsprosessen, der tre og betong skal brukes som råmateriale, vil bestå av stadier som lagerføring, støping av betong i støpeformer, trekapping, overflate- og kantklipping, maling under lakk, lakkering, tørking, boring og montering . Å gjøre alle disse produksjonene under kommunens tak vil redusere kostnadene i produksjonen og lette implementeringen av kvalitetsstandarder.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar