Minister Muş deltok på åpningen av rekreasjonsområdet i Erzurum

Minister Mus deltok på åpningen av rekreasjonsområdet i Erzurum
Minister Muş deltok på åpningen av rekreasjonsområdet i Erzurum

Minister Muş uttalte at Erzurum trenger investeringer og at investeringer i produksjon og produksjonsindustri bør overføres til Erzurum. kazanHan uttalte at byen vil få et helt annet ansikt. Muş sa i sin tale ved åpningen av City Forest Valley Palandöken Breathing Project 1st Stage Recreation Area på skjørtene av Palandöken-fjellet ved Palandöken kommune at regionen er det mest besøkte stedet i byen.

Muş sa at med denne typen anlegg har folk et mer morsomt og behagelig sted å tilbringe tid med familiene og barna sine, "Det er en intens turisttilstrømning her både om sommeren og om vinteren. Spesielt med etableringen av anlegget i siste periode, blir Erzurum et viktig senter hvor idrettslag gjør sine leirer, trening og trening. Så lenge denne etableringen øker, tror jeg Erzurum vil bli et mer attraktivt punkt.» sa.

Muş uttalte at Erzurum er en eldgammel by og en av de få byene som var aktive i grunnleggelsen av republikken, og sa at byen var en av symbolbyene for den nasjonale kampen og var en av byene hvor sikringen av den nasjonale Kampen ble tent.

Muş uttalte at de er av den oppfatning at Erzurum har en lang vei å gå i industrien og sa: "Erzurum trenger investeringer i denne forstand. Spesielt bør investeringer i produksjons- og produksjonsindustrien overføres til Erzurum. kazanErzurum vil få et helt annet ansikt. han sa.

Etter talene ble båndet klippet og åpningen foretatt i området, og minister Muş foretok undersøkelser med følget sitt.

Etterpå lyttet minister Muş, som flyttet til Union of Chambers of Craftsmen and Craftsmen, på problemene til håndverkerne.

Minister Muş holdt et møte med forretningsfolk i byen ved Erzurum handelskammer på slutten av programmet.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar