Siste liten: Minimumslønn 2022-økning annonsert

Siste liten: Minimumslønn 2022-økning annonsert
Siste liten: Minimumslønn 2022-økning annonsert

Minstelønnsøkningen for 2022 ble offentliggjort i dag. Tyrkia, som er påvirket av økningen i global inflasjon som alle andre land, vil øke minstelønnen for første gang i juli for å øke kjøpekraften til innbyggerne. Minstelønnsfastsettelseskommisjonen holdt flere møter denne uken. Arbeidsgiveren og arbeidersiden forhandlet hardt om minstelønnsøkningen. Arbeids- og trygdedepartementet forsøkte også å være mekler for minstelønnsøkningen i disse møtene. Den forventede dagen har kommet. Millioner av mennesker, hva var minstelønnen? leter etter svaret. President Recep Tayyip Erdoğan vil kunngjøre den svært etterlengtede økningen i minstelønnen for 2022 ved Dolmabahçe Arbeidskontor. Her er siste liten nyhetene om minstelønn 2022 og alle detaljene for julituren.

Minstelønnsøkningen i juli 2022 gjennomføres for første gang. På grunn av økningen i inflasjonen i verden etter koronaviruspandemien, reduserte inflasjonen kjøpekraften, mens 6-måneders inflasjonsforventningen i Tyrkia ble 40,75. Det spørs hvor stor prosentandel av minstelønnsøkningen i juli blir. Det ble opplyst at økningstakten, som forventes å være minst 20 prosent, kunne gå opp i 40 prosent.

Den nye minstelønnen for juli 30 med en økning på 2022 %, gjeldende fra juli. Netto 5.500,35 TL det skjedde. Arbeidsgiverstøtten var 100 TL.

FORKLARING PÅ MINSTELØNN ØKT FRA ERDOĞAN

President Erdogan sa i sin uttalelse: «Inflasjon er ikke bare vårt lands toppprioriterte problem, men hele verdens toppprioritet. Selvfølgelig varierer inflasjonstallene i landet vårt på grunn av våre egne realiteter og vaner. Mens vi fulgte hver utvikling i verden nøye, ga vi vår hovedprioritet til å løse problemene til våre innbyggere. Vi har nådd et veldig godt nivå i kampen mot terrorisme. Vi streber etter å få landet vårt ut av den globale stormen med minst mulig tap ved å implementere vårt økonomiske program med besluttsomhet. Under epidemien skilte vi oss positivt fra verden. Vi har aldri ignorert nøden som innbyggerne opplever. Vi har iverksatt mange tiltak og vi fortsetter å ta dem. En inflasjonsforskjell på over 40 prosent vil allerede økes i lønnen til våre offentlig ansatte og alle våre pensjonister. Vi har sett at tapene til minstelønnstakerne bør kompenseres. På slutten av studiene fastsatte vi et nytt minstelønnstall. Nå vil jeg forklare deg den nye minstelønnen. Vi øker minstelønnen med 30 prosent, med virkning fra juli.»

minstelønnsøkning

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar