TOGG vil etablere et ladestasjonsnettverk over hele Tyrkia

TOGG vil etablere et ladestasjonsnettverk over hele Tyrkia
TOGG vil etablere et ladestasjonsnettverk over hele Tyrkia

Det innenlandske elbilselskapet TOGG, som satte i gang med sikte på å installere ende-til-ende høyytelsesladere i Tyrkia, mottok operatørlisensen for ladenettverk som et resultat av søknaden til Energy Market Regulatory Authority (EMRA) med Trugo merke. TOGG-sjef M. Gürcan Karakaş uttalte at de har tatt alle nødvendige skritt for å bli en lisensiert aktør i sektoren og sa: «Vi mottok vår lisens for ladenettverksoperatør fra EMRA.

Med vårt "Trugo"-merke vil vi tilby en uavbrutt opplevelse til alle elbilbrukere med enheter over 81 kilowattimer i 180 provinser. Nedtellingen har begynt på veien mot målet vårt. Etter at homologeringsprosessen er fullført, vil vår første smartenhet, C-SUV, bli lansert i mars 2023.»

TOGG fikk også operatørlisensen for ladenettverk på vei til å installere 81 høyytelsesladere (DC) på mer enn 600 steder i 1000 provinser med Trugo. TOGG, hvis lisenssøknad har blitt akseptert innenfor rammen av "Charging Service Regulation" publisert av EMRA, går inn med merket "Trugo".

Med Trugos ladere er det sikte på at et gjennomsnittsbatteri skal nå 25 prosent på 80 minutter. Det opplyses at Trugo planlegger å foregå med ladere hver 25. kilometer på høytrafikkerte ruter og hver 50. kilometer i lavintensive områder.

Siden det er to stikkontakter på hver enhet, har Trugo, som vil tjene med 2000 stikkontakter, som mål å øke antall stasjoner i områder med høy trafikk og å tilby 100 % sertifisert tjeneste for fornybar energikilde i enheter som vil være åpne for alle elektriske kjøretøy brukere i Tyrkia.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar