Tunç Soyer: En viktig etappe er bestått for EXPO 2026

Tunç Soyer: En viktig etappe er bestått for EXPO 2026
Tunç Soyer: En viktig etappe er bestått for EXPO 2026

Forberedelsene fortsetter for Botanical EXPO, som vil bli arrangert av İzmir i 2026. Ordfører Soyer snakket om godkjenning og suspensjon av reguleringsplanendringene som er utarbeidet for EXPO-området Yeşildere: kazanEn viktig fase er passert for EXPO 2026-prosjektet, som vil fortsette, sa han.

Som et resultat av innsatsen til Izmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer, har byen rett til å være vertskap i 2026. kazanBeslutningene om endring av reguleringsplanen utarbeidet for Yeşildere, hvor verdens viktigste internasjonale hagebruksutstilling (botanisk EXPO) vil bli holdt, ble godkjent og godkjent av Izmir Metropolitan Municipality Assembly og suspendert. Det vil bli organisert på et område på cirka 35 hektar med planene som omorganiserer bruksvedtak på et område på 100 hektar, og deretter åpnes det for byen som "Grønn Korridor". kazanvil bli hevet.

Med EXPO 2026 vil et stort grøntområde fra Kültürpark legges til byen. kazanvil bli kalt

Ordfører Tunç Soyer understreket at det er et viktig skritt å godkjenne og suspendere reguleringsplanendringene som er utarbeidet for Yeşildere. President Soyer uttrykker at EXPO vil være en løftestang for utviklingen av İzmir, og sa: "Det første grønne transformasjonsprosjektet i Tyrkia vil starte i Yeşildere. Yeşildere, en av de viktigste arteriene i byen, vil ha et utseende som er byen verdig. Slik vil vi avslutte et av Izmirs langvarige uløste problemer. Overlatt til seg selv, vil Yeşildere fungere som vårt nye grønne område, som er større enn Kültürpark.» President Soyer understreket at Expo 2026 vil være et veldig spesielt prosjekt som vil sette İzmir og Tyrkia på verdens agenda: Vi er veldig spente. Uansett hva vi gjør, gjør vi for Izmir. Uansett hva vi gjør, gjør vi det med kjærlighet. Vi kaller det İzmir med kjærlighet.»

På hovedtransportaksen

Området der EXPO 2026 vil bli holdt starter under Atatürk-masken, og integreres med Martyrs' Grove og området sør for Kadifekale, hvor skred ble evakuert på grunn av jordskred, og dekker avstanden mellom İZBAN-linjen og Meles Creek og Yeşildere Street. Områdets beliggenhet på hovedtransportaksen som gir tilgang til byen fra flyplassen og nærheten til sentrum gjør området attraktivt for en organisasjon i verdensklasse.

5 millioner besøkende forventet

Izmirs EXPO 2026 ble enstemmig akseptert på generalforsamlingen til International Association of Horticultural Producers (AIPH) som et resultat av langvarige kontakter. Fra 1. mai til 31. oktober 2026 Bor i harmoni Det er forventet at ca. 5 millioner mennesker vil besøke International Horticultural EXPO, som vil bli holdt med hovedtemaet.

EXPO 2026, som vil åpne døren til internasjonal handel for alle produsenter i sektoren fra frø til tre, vil også øke bevisstheten om İzmir i verden. Messeområdet som skal etableres i Yeşildere vil være et viktig attraksjonssenter hvor temautstillinger, verdenshager, kunst, kultur, mat og andre aktiviteter vil finne sted. Mens området tar imot sine gjester med sine hager og aktiviteter under 6-måneders EXPO, kom det senere til İzmir som den levende grønne korridoren. kazanvil bli hevet.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar