USİAD og Karbala handelskammer signerte samarbeidsprotokoll

USIAD og Karbala handelskammer signerer samarbeidsprotokoll
USİAD og Karbala handelskammer signerte samarbeidsprotokoll

En samarbeidsprotokoll ble signert mellom International Industrialists' and Businessmen's Association (USİAD) og Karbala Chamber of Commerce.

På besøk i den irakiske byen Karbala signerte USİAD en viktig kommersiell avtale der. Nassif Jassem Al-Khattabi, guvernøren i Karbala, kom sammen med Karbala Chamber of Commerce og USİAD-formann Nevaf Kılıç og hans ledelse signerte en samarbeidsprotokoll.

Tyrkiske selskaper vil kunne dra nytte av avtalen, som vil øke samarbeidet mellom de to landene og betjene regionen. Nevaf Kılıç, president for USİAD, uttalte seg om studien: "Nye funksjoner og effekter på landet vårt i kommersiell forstand som vil øke Tyrkias innflytelse i Midtøsten. kazanVi jobber videre med det. I denne sammenhengen tror vi at med signaturen vi signerte i Karbala, har vi åpnet nye dører til våre lokale selskaper.»

«Vi legger stor vekt på å berike Tyrkias kommersielle liv med dets nære nabo Irak og å øke handelsvolumet mellom de to landene. Vi vet at godkjennelsen av vår president, Mr. Recep Tayyip Erdoğan, er i denne retningen. Som USİAD vil vi fortsette å ta våre skritt i begge lands interesse.»

«Vi vil gjerne takke alle som har bidratt til og gjort fremskritt i forberedelsene av samarbeidet, og uttrykker vår takknemlighet til våre venner for den vennlige velkomsten og gjestfriheten vist i Karbala. Vi er sikre på at denne prosessen vil være fordelaktig for Irak.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar