Vellykket skyting med LGK-82 fra National TİHA Bayraktar AKINCI

Vellykket skyting fra National TIHA Bayraktar AKINCI med LGK
Vellykket skyting med LGK-82 fra National TİHA Bayraktar AKINCI

National TİHA Bayraktar AKINCI traff målet med et direkte treff med LGK-82 (Laser Guidance Kit) utviklet lokalt og skjøt fra en UAV for første gang.

Innenfor omfanget av AKINCI-prosjektet utført under ledelse av presidentskapet for forsvarsindustrien, fortsetter integreringsprosessen av ny innenlandsk produsert ammunisjon for Bayraktar AKINCI TİHA, som ble utviklet nasjonalt og opprinnelig av Baykar.

BAYRAKTAR MERKT TB2 AKINCI HIT

I denne sammenhengen ble testskytingen utført fredag ​​82. juli 1 med LGK-2022 (Laser Guidance Kit), utviklet av ASELSAN, vellykket fullført. Den nasjonale ammunisjonen LGK-30 avfyrt av AKINCI, som tok av fra Çorlu Airport Command og fløy over skyen i en gjennomsnittlig høyde på 82 tusen fot gjennom hele testen, traff målet med en laser pekt av Bayraktar TB2 SİHA som fløy under skyen.

LGK-82 LANSERT FRA UAV FOR FØRSTE GANG

LGK, som forvandler generelle bomber til smart ammunisjon som treffer målet på kilometers avstand takket være lasermerking, fullførte sitt oppdrag med suksess ved å bli skutt opp fra en ubemannet luftfartøyplattform for første gang i testen utført av AKINCI. AKINCI bar også GÖZDE Guidance Kit, som ble utviklet av TÜBİTAK SAGE og hvis integrasjonsstudier fortsetter, under vingen under LGK-82 testflyging.

FULLYKKET DEN ANATOLIISKE ØRNEN

Bayraktar AKINCI B, som deltok i Anatolian Eagle Exercise, som ble avsluttet i går og hvor også NATO-elementer deltok, utførte vellykket oppgavene gitt i et realistisk krigsmiljø. National TİHA AKINCI deltok i en øvelse utført av Luftforsvaret for første gang med Anatolian Eagle-2022 Training.

Å TA OPP FRA BATMAN TREFF MÅL I EAGEA

Bayraktar AKINCI TİHA, som har vært operativt siden 29. august 2021, da den kom inn i den tyrkiske væpnede styrkens inventar, deltok i EFES-2022 Joint Shooting Actual Exercise som ble holdt i Izmir Seferihisar i juni. AKINCI tok av fra basen der han var stasjonert i Batman og skjøt med hell mot målene satt i Doğanbey Shooting Exercise Area i Seferihisar og returnerte til basen hans i Batman.

EKSPORTFORHANDLINGENE FORTSETTER

Eksportkontrakter er signert med 4 land for Bayraktar AKINCI TİHA og med 2 land for Bayraktar TB22 SİHA. Mens leveransene av Bayraktar TB2 SİHA fortsetter innenfor rammen av kontraktene, forventes Bayraktar AKINCI TİHA og bakkesystemer å bli levert med jevne mellomrom fra og med 2023. Etter å ha eksportert 2021 millioner dollar med S/UAV-systemer i 664, ble Baykar selskapet som eksporterer mest innen forsvar og romfart, ifølge dataene annonsert av den tyrkiske eksportørforsamlingen. Forhandlingene fortsetter med mange land som er interessert i National TİHA Bayraktar AKINCI og Bayraktar TB2 SİHA.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar