ZES mottok Charging Network Operator License fra EMRA

ZES mottok Charging Network Operator License fra EMRA
ZES mottok Charging Network Operator License fra EMRA

Ladestasjonsnettverk for elbiler ZES (Zorlu Energy Solutions), som er sektorleder i vårt land, har tatt plass blant de få selskapene som har fått en ladenettoperatørlisens av EMRA.

Anvendelsen av ZES, ladestasjonsnettverket for elektriske kjøretøy, som er en av de prioriterte investeringene til Zorlu Energy for å redusere karbonutslipp i byer i tråd med bærekraftsmålene, for å få en operatørlisens for ladenettverk er godkjent av Energy Market Regulatory Authority (EMRA). Innenfor virkeområdet for ladetjenesteforordningen; Zorlu energiselskapet ZES Digital Ticaret A.Ş., som er blant de få selskapene som har fått en ladenettoperatørlisens i Tyrkia. I tillegg til å etablere egne ladestasjoner for elbiler, vil den kunne operere i ladenettdriften over hele landet i 49 år.

ZES fortsetter å øke antallet elektriske ladestasjoner dag for dag, samtidig som de tilbyr service på nesten 1.100 stasjoner på mer enn 1.900 lokasjoner for uavbrutt transport med null utslipp. Daglig leder for Zorlu Energy Trade, İnanç Salman, foretok en vurdering av emnet og sa: "Først og fremst finner vi dette trinnet viktig for en sunn vekst i markedet. I følge uttalelsen fra departementet for industri og teknologi ser vi at det totale antallet ladeenheter i Tyrkia har nådd 3 tusen med investeringene gjort av privat sektor i fjor. Med denne lisensieringen er det spådd at en alvorlig akselerasjon vil begynne i elbilmarkedet i den kommende perioden. Med vår ladenettverksoperatørlisens hentet fra EMRA har vi mulighet til å etablere egne ladestasjoner samt å aktivere underdriftsprosessen ved å utstede sertifikater. Vi planlegger å yte tjenester til våre kunder ved å gi lisens til å bruke vår egen plattform, som er i samsvar med KVKK, som oppfyller alle vilkår, til selskaper som ønsker å få lisens fra EMRA.

Vi har gjennomført våre aktiviteter og prosjekter om dette emnet, inkludert salg, installasjon og drift av ladestasjoner for elektriske kjøretøy i Tyrkia, til EU og nabolandene. Til dags dato har vi fullført etableringen av våre selskaper i Kroatia, Nederland, England, Israel, Italia, Montenegro, Polen og Hellas. Vår prognose på mellomlang og lang sikt er å være en ladestasjonsoperatør for elbiler spredt over hele Europa og med en viss markedsstørrelse.»

Zorlu Energy sertifiserer med 'International Renewable Energy Certificate' (I-REC) at den baserer elektrisiteten den leverer på elektriske kjøretøy, en av de viktigste pilarene i den bærekraftige fremtiden, på fornybare energikilder. Som en pioner i sin sektor fortsetter ZES å jobbe i regionens geografi for utviklingen av det elektriske kjøretøyets økosystem.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar