Ønsker du å kjøpe en landlig eiendom på Balearene? Nå er rett tid!

Grundstück Spania IP
Grundstück Spania IP

Spania har blitt det perfekte fristed for internasjonale investorer som ønsker å kjøpe en eiendom på landet for sesongbruk.

Regioner som Balearene endte med rekordsalg i fjor, og inviterte mange selgere til å fortsette å sette eiendommene sine, spesielt landlige eiendommer, på markedet. Og i år ser det i følge boliglånene som ble tatt i vår ut til at det blir det igjen.

Men hvilke prosedyrer kreves for å kunne kjøpe landligeiendom som utlending? Lær de juridiske prosessene i detalj. 90% av handelsmenn henvender seg til eksperter som vil gi råd, følge og utføre alle nødvendige formaliteter på deres vegne for å sikre en jevn transaksjon.

Bufete Frau, en ekspert på eiendomsrett på Balearene, i områder som Mallorca eller Ibiza investering i land Den har publisert en trinn-for-trinn-veiledning om hva du bør vurdere som europeisk borger når du bestemmer deg for å gjøre det.

I dette tilfellet er det første fokuset på dokumentene som trengs for å bestemme tilstanden til eiendommene og landet. På denne måten kan det avgjøres om det kan bygges som sommerhus eller om det skal brukes direkte til jordbruk eller husdyrhold.

"Det første vi diskuterer med kundene våre er at det kreves et sett med dokumenter for å støtte eiendommens tilstand. Fra matrikkel- og matrikkelinformasjonen er det mulig å fastslå hvor eiendommen begynner og hvor den slutter, og det kan også læres om det er eksisterende tillatelser og reguleringsattester eller strøm-, vann- og naturgassforsyning, takket være reguleringen informasjon. ”

Med dette første trinnet, og med en klar henvisning til gjeldende lovgivning i dette autonome samfunnet på urbant, eiendoms- og historisk nivå, er det mulig å finne ut om dette er en god avtale eller tvert imot blir komplisert. og kan til og med føre til rettssaker.

«Det handler ikke om å se på annonser og sjekke om det er mulig å kjøpe, det handler om å kjenne innsiden og utsiden av den aktuelle eiendommen. Det er derfor vi tilbyr våre tjenester til alle som ønsker å kjøpe en eiendom eller land på Balearene for å være sikker på at alt er bra og at det ikke vil være noen problemer. Denne garantien er veldig viktig for at kjøpere, spesielt tyskerne, er klar over avtalen og kan dra nytte av den.» advokatfirma.

Å sjekke om det faste er heftelsesfritt, ikke pantsatt ved skjøtetidspunktet, om det er veirett, og om det er strøm-, vann- og gassressurser som eventuelt må endres er bare noen av dem. tiltak tatt av våre eksperter for full sikkerhet for kjøpere og selgere.

For sannheten er at sjansene for å selge på Balearene er høye akkurat nå.

Om buffékvinnen

Eiendomsrett, Family Office og Golden Visa. Dette er de tre grenene der dette boutique-advokatfirmaet utmerker seg i å tilby personlige løsninger til enhver klient som stoler på kunnskapen deres.

Siden de åpnet kontoret sitt på Mallorca i 1994, har de spesialisert seg på å tilby sine tjenester og administrative aktiviteter til både det britiske og det tyske markedet, et publikum som i økende grad investerer på de spanske øyene og trenger et pålitelig team. han kunne overlate de administrative formalitetene og papirene til seg selv.

For tiden er selskapets medgründer José Ms. Greenfield-ledede tredjegenerasjons advokater fra fire kontorer på øyene (Palma Central, Portals, Pollença og Ibiza) gir omsorg, råd, støtte og erfaring til europeiske klienter. Jeg ønsker å jobbe og kjøpe eiendom på de spanske middelhavsøyene.

En jusutdannet med spesialisering i byplanlegging og eiendomsrett og juridisk rådgivning om investeringer for utlendinger, Mr. Greenfield kombinerer sine juridiske studier med en lidenskap for næringslivet og havet, og betjener kunder på engelsk, tysk eller italiensk.

Balearen IP fra Grundstück auf
Balearen IP fra Grundstück auf

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar