2022 KPSS-eksamener kansellert! OSYM-president Prof. Dr. Ersoy annonsert

KPSS-eksamen kansellert OSYM-president Prof. Dr. Ersoy annonsert
2022 KPSS-eksamen kansellert! OSYM-president Prof. Dr. Ersoy annonsert

Påstandene om KPSS-lisenseksamen kom til syne etter Offentlig personellvalgseksamen. Tjenestemannskandidater som deltok i eksamen som ble holdt av ÖSYM i to forskjellige sesjoner, nemlig Generell kultur-Generell evne og utdanningsvitenskap, undersøker om KPSS-lisenseksamen skal gjentas. Mens Statens tilsynsråd DDK sendte inn en straffeklage til Ankara statsadvokatkontor, kom ÖSYM-president Ersoy med en KPSS-uttalelse i siste øyeblikk.

Etter KPSS-lisenseksamenen, som ble avholdt samtidig i 18 eksamenssentre i 81 provinser og i Nicosia, hovedstaden i TRNC, den 104. juli, kom påstander angående noen spørsmål frem. Mens likheten mellom 30 prosent av spørsmålene på eksamen og spørsmålene i prøveprøvene skapte reaksjoner, ba Statens tilsynsråd DDK om eksamen i emnet. Mens det var et spørsmål om nysgjerrighet om 2022 KPSS-eksamenen vil bli avlyst eller ikke, kom OSYM-president Ersoy med en uttalelse i siste liten. Her er siste liten utviklingen av KPSS...

KPSS KANSELLERT!

ÖSYM-president Bayram Ali Ersoy kunngjorde at KPSS-sesjonene holdt 31. juli ble avlyst. ÖSYM-president Ersoy kom med følgende uttalelser:

KPSS-sesjoner som skal holdes 6.-7. august 2022 og 14. august 2022 er utsatt.

Den nye kalenderen for avlyste og utsatte eksamener vil bli delt med publikum så snart som mulig.

Den nye KPSS-kalenderen starter 17. september. KPSS-kandidater hvis eksamener er kansellert vil ikke bli belastet med noen ekstra avgifter for den nye eksamenen de skal ta.

Vi er fast bestemt på å styrke ÖSYMs plass i hjertet av nasjonen ved å ærlig dele manglene og forstyrrelsene som har oppstått med offentligheten og ta forholdsregler.»

Vi beklager til alle kandidater for denne uheldige prosessen, som forårsaket kanselleringer og utsettelser på en måte vi ikke ønsket."

"INGEN TILLEGGSGEBYR VIL BLI BELASTET FOR DEN NYE EKSAMEN"

President Ersoy understreket at å ekskludere ÖSYM, som gir den mest omfattende tjenesten i verden og er den mest respekterte institusjonen på sitt felt, fra enhver diskusjon, fortsatte president Ersoy som følger:

«Selvfølgelig er det umulig for en så kritisk institusjon å ikke være målet for angrep. Faktisk har denne utmerkede institusjonen siden tidligere blitt forsøkt plassert i sentrum for diskusjoner med ulike påstander. Til dags dato har alle påstandene knyttet til omfanget av plikten til ÖSYM blitt undersøkt administrativt og rettslig, og nødvendige tiltak er iverksatt mot de ansvarlige. Som det er kjent, ble en slik situasjon oppstått etter øktene for generell evne-generell kultur i den offentlige personellprøven som ble holdt søndag 31. juli 2022. I henhold til resultatene fra den første eksamenen ble det fastslått at noen av spørsmålene som ble stilt til kandidatene i denne eksamen var inkludert i spørsmålsheftene til et forlag. For det første er det aldri mulig for et slikt bilde å bli akseptert både i forhold til arbeidsprinsippene til vår institusjon, loven og offentlighetens samvittighet.»

Ersoy sa at etter instruks fra president Erdoğan, Statens tilsynsråd (DDK) tok affære og startet en etterforskning angående den omstridte eksamen, minnet Ersoy om at Ankara statsadvokatkontor åpnet en etterforskning om emnet etter DDKs straffeklage.

Bayram Ali Ersoy sa at tilsynsrådet for høyere utdanning (YÖK) også tok grep for en foreløpig eksamen.

"NY KPSS KALENDER STARTER 17. SEPTEMBER"

ÖSYM-president Ersoy sa: «Etter de omfattende evalueringene ble både KPSS-sesjonene som ble holdt 31. juli 2022 kansellert, og øktene som var planlagt å holdes 6.-7. august og 14. august 2022, ble utsatt. Den nye kalenderen for avlyste og utsatte eksamener vil bli delt med publikum så snart som mulig. Den nye KPSS-kalenderen starter 17. september. KPSS-kandidater hvis eksamen har blitt kansellert, vil ikke bli belastet med noen ekstra avgifter for den nye eksamenen de skal ta. Vårt mål er å gi et eksamensmiljø der alle kandidater kan delta med trygghet og være sikre på at resultatet er rettferdig. Vi er fast bestemt på å styrke ÖSYMs plass i hjertet av vår nasjon ved åpent å dele manglene og problemene med publikum og ta de nødvendige tiltakene effektivt. Vi beklager til alle kandidater for denne uheldige prosessen, som forårsaket kanselleringer og utsettelser på en måte vi ikke ønsket."

NY SISTE MINUTT FORKLARING FRA DDK

Leder for statstilsynsrådet (DDK) Yunus Arıncı kom også med en ny uttalelse: «Det har blitt ansett som nødvendig å kansellere KPSS, som fant sted 31. juli, for å lette den offentlige samvittigheten og ikke etterlate noen spørsmålstegn i hodet til noen av våre innbyggere. Som Statens tilsynsråd vil vi fortsette å informere innbyggerne våre transparent om prosessen.

LIGNENDE OG NØYAKTIG SAMME SPØRSMÅL FANT!

I undersøkelsen utført av inspektørene til Statens revisorstyre i går på Yediiklim Publishing House, ble spørsmål som var nøyaktig de samme og lignende spørsmål bestemt mellom testspørsmålene og spørsmålene til KPSS-eksamenen.

DDK-KOORDINER

På dette stadiet overføres etterforskningen til påtalemyndigheten; etterforskningen ble utført samtidig, det var ingen flyktning, og bevisene ble svertet. Selv om DDK er fullt autorisert til å etterforske og etterforske, er påtalemyndigheten og rettshåndhevelse nødvendig for å gjennomføre etterforskningen. En tjenestemann sa: "Vi kan ikke trykke trykkeriet, vi kan ikke samle inn digitalt materiale. Siden vi ikke har myndighet til å gjøre dette, gjorde vi det mulig å aktivere påtalemyndigheten.»

Jeg vil gjerne understreke det; Granskingen gjennomføres under koordinering av Statens tilsynsråd. DDK koordinerer etterforskningen igangsatt av både påtalemyndigheten og YÖK. På grunn av sakens følsomhet holdt president Tayyip Erdoğan et møte med byråkrater om dette spørsmålet frem til midnatt. Han fikk informasjon om utviklingen og formidlet sine instrukser.

PERSONELL ER OGSÅ INSPEKERT

Når etterforskningen er over, vil vi ha fått vite detaljene om skandalen. Etterforskningen ved ÖSYM handler ikke bare om dupliserte spørsmål, men inkluderer også personalgjennomgang. Jeg vil fortsette å formidle detaljene...

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar