4 millioner 78 tusen kjøretøy brukte Nissibi-broen

Millioner tusen kjøretøy brukte Nissibi-broen
4 millioner 78 tusen kjøretøy brukte Nissibi-broen

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu kunngjorde at totalt 4 millioner 78 tusen kjøretøy passerte gjennom Nissibi-broen, som uavbrutt forbinder Øst-Anatolia-regionen og Sørøst-Anatolia-regionen, og sa: "Reisetiden med broen har blitt forkortet med én og en halv time sammenlignet med fergen. 84,3 millioner TL ble spart årlig.»

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu kom med en uttalelse om Nissibi-broen, som forbinder Adıyaman og Diyarbakır. Karaismailoğlu uttalte at investeringene fortsetter over hele Tyrkia og at de har økt 311 kilometer med broer og viadukter til 730 kilometer, og bemerket at en av disse investeringene er Nissibi-broen. Karaismailoğlu minner om at broen ble bygget i seksjonen der Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır State Road, som forbinder Adıyaman og Diyarbakır, skjærer Atatürk Dam Lake, på punktet der landtransport ble avbrutt av demningens oppdemming. Nissibi Bridge ble tatt i bruk 21. mai 2015. oppgitt.

TRANSPORTTIDEN FORKORTET 1,5 TIMER VED BRO

Karaismailoğlu uttalte at broen, som er 610 meter lang, gir rask, komfortabel og sikker transport, sa: "Nissibi-broen er blant de første broene som ble implementert i vårt land med den strammede skrå kabelopphengsmetoden. Med byggingen av broen ble Øst-Anatolia-regionen og Sørøst-Anatolia-regionen uavbrutt forbundet gjennom provinsene Adıyaman og Diyarbakır. Det var en forkortning på cirka halvannen time i reisetid sammenlignet med transporttiden med ferge. I tillegg er avstanden fra Diyarbakır til de vestlige provinsene og Adıyaman til de østlige provinsene forkortet med 40 kilometer.

Transportminister Karaismailoğlu la merke til at 4 millioner 78 tusen kjøretøyer har passert gjennom broen siden den ble åpnet, og understreket at 26,3 millioner TL med tid, 58 millioner TL fra fyringsolje, totalt 84,3 millioner TL-besparelser ble oppnådd, og karbon. utslippene ble redusert med 11 tusen 755 tonn.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar