5 trinn for en vellykket hårtransplantasjon

Steget til en vellykket hårtransplantasjon
Steget til en vellykket hårtransplantasjon

Ettersom suksessratene i hårtransplantasjon øker, blir det mer populært. Men gitt risikoene og utfordringene, ønsker folk at resultatet av operasjonene deres skal være vellykket og ha et naturlig hårutseende. Selv om det er mange teknikker og stadier i hårtransplantasjon, må den ha noen få funksjoner for å lykkes.

Hva er trinnene for en vellykket hårtransplantasjon?

Hårtransplantasjon er en operasjon som har mange stadier og krever nøye oppmerksomhet. Mens en vellykket hårtransplantasjon kan få deg til å se bedre ut, kan en mislykket hårtransplantasjon ha motsatt effekt. Først av alt, en god hårtransplantasjonssenter Å velge er veldig viktig. Legen som styrer operasjonen er også av avgjørende betydning. I tillegg til hans sykehistorie er erfaring og kunnskap av stor betydning for en vellykket hårtransplantasjon. I tillegg bør det kirurgiske teamet være erfarent, og støtteteamet til klinikken skal kunne eliminere spørsmålstegnene i tankene dine gjennom hele prosessen.

Hvem er Istanbul Vita Hair Transplantation Center?

IstanbulVita Det er et populært og moderne selskap som har som mål å tilby tjenester på høyt nivå innen hårtransplantasjon og estetikk, spesielt på den anatoliske siden av Istanbul, med sine eksperter og erfarne ansatte i 15 år. hårtransplantasjonssenterd.

Tar sikte på å yte service på høyt nivå, spesielt til personer som kommer fra den europeiske regionen (Frankrike, Romania, Tyskland og Italia). istanbulvitautfører operasjoner med garantert tilfredshet ved å bruke en personlig behandlingsplan og moderne teknikker.

Istanbul Vita hårtransplantasjonssenter I 15 med 2021 års erfaring beste hårtransplantasjonssenter Denne prisen ble mottatt av vår daglige direktør Hasan Başol. Med denne prisen har vårt merke bevist sin suksess innen hårtransplantasjon og vunnet anerkjennelse fra sine kunder.

Prisen for årets beste hårtransplantasjon

Etter å ha valgt riktig klinikk for hårtransplantasjon, er det 5 trinn å følge for å få en vellykket operasjon. Disse trinnene er:

 1. Preoperativ diagnose

Hårtransplantasjon gjenoppretter håret ditt kazanDet er et utmerket alternativ for din bedrift. Imidlertid er det kanskje ikke det riktige valget for alle som opplever hårtap. Det viktige her er å finne hovedårsaken til hårtap og å informere pasienten riktig. I tillegg mange pasienter Istanbul hårtransplantasjon Det tar lange avstander å få det til. Riktig diagnose før operasjon kan spare ekstra penger og tid.

 • Diagnostisering av årsaken til hårtap

Det er mange årsaker til hårtap. Genetisk disposisjon, stress, hormonelle problemer, autoimmune sykdommer, underernæring og jernmangel kan være årsakene til denne tilstanden. Det er svært viktig å diagnostisere årsaken til hårtap riktig og å kontrollere denne situasjonen før hårtransplantasjon.

 • Blodprøve

For å diagnostisere tilstanden med hårtap, bør det tas en omfattende blodprøve før operasjonen. Det er mer rimelig å velge behandlingen som skal brukes i henhold til resultatene av blodprøven.

 • Hårhelse fra donorområdet

Det er nødvendig å undersøke hårhelsen til donorområdet (vanligvis nakken) og bestemme hvor mange transplantater som kan samles inn.

Ved å fylle ut kontaktskjemaet på siden vår Istanbul Vita hårtransplantasjonssenter Du kan få gratis informasjon fra våre ekspertkonsulenter, du kan få kommentarer fra våre leger ved å sende bilder som viser tilstanden til håret ditt.

 1. Lage operasjonsplanlegging

planlegger

 • Deteksjon av grenselinje

Riktig bestemmelse av hårfestet er en faktor som øker suksessen med hårtransplantasjon. En naturlig hårfeste som passer for din alder og ansikt vil få deg til å se bedre ut. Hårfestet bør ikke være for lavt eller for høyt, og en rett hårfeste bør unngås. Rette hårlinjer skaper et kunstig bilde.

Istanbulvita Vår generaldirektør Hasan Basol Om dette emnet sier han:

Bestemmelsen av den fremre hårlinjen, som er et av de viktigste kriteriene for hårtransplantasjonsoperasjonen, er faktisk ganske viktig ettersom det direkte påvirker den postoperative tilfredsstillelsen til folket. Mange bryr seg ikke om planleggingen av den fremre hårfesten før operasjonen, og når håret begynner å vokse, er de ikke fornøyde og klager over at transplantasjonen ikke lykkes. Derfor er det veldig viktig å bestemme en korrekt hårfeste foran.

 • Riktig bestemmelse av graftnummer

Antall grafts som kreves for et naturlig bilde, bør bestemmes riktig. Den ideelle tettheten vil gi deg den beste utsikten. Selv om noen pasienter ønsker et veldig tett hårutseende, kan dette noen ganger føre til et kunstig utseende.

 1. Hensyn under operasjonen
 • Distribusjon av grafts til mottakerområdet

Først bør mottakerområdet forberedes for hårtransplantasjon, og de innsamlede transplantatene skal plasseres i kanalene som en, to og tre bunter. Hver bunt bør brukes spesifikt i henhold til nummeret for å skape et naturlig utseende.

 • Hudvev bør behandles sensitivt

Det bør utvises forsiktighet for å unngå arrdannelse i hudvevet under innsamling og plassering av graftene i kanalene. Bruk av riktig teknikk og ekspertisen til transplantasjonslegen er svært viktig.

 1. Rille- og graftplasseringsfase
 • Kanalisering i riktig vinkel og hårretning

En av de viktigste stadiene i hårtransplantasjon er å åpne en kanal. Siden alles hårfeste er forskjellig, er også hårretningen og vinkelen forskjellig. For en naturlig hårtransplantasjon må kanaler åpnes i riktig vinkel og retning. Selv om vinkelen til hver region varierer, vil en gjennomsnittsvinkel på 40 grader være tilstrekkelig. Erfaringen til legen din og antallet pasienter som transplanteres påvirker suksessen med grooving.

IstanbulVita leger

leger

Hårtransplantasjonsoperasjoner, Dr. Ozge Miray Gultekin, Dr. Mustafa Ayhan Balci og med sitt ekspertteam.

Dr. Ozge Miray Gultekin, ble uteksaminert fra Sakarya University Faculty of Medicine i 2013, og deltok deretter på mange treninger og konferanser om hårtransplantasjon i verden og i Europa. Med 6 års erfaring innen sitt felt er han blant legene som bruker safir perkutan teknologi best.

Dr. Mustafa Ayhan BalciEtter å ha fullført utdannelsen sin ved Kocaeli University Faculty of Medicine, har han forbedret seg innen medisinsk turisme ved å delta på seminarer og konferanser i mange land som Tyskland, Frankrike og USA, som er pionerene innen hårtransplantasjonssektoren. Samtidig trente han mange hårtransplantasjonsspesialister på dette feltet og hjalp hårtransplantasjonsfeltet med å vokse i Tyrkia.

 1. Etter hårtransplantasjonspleie
 • vask

Det er av stor betydning at det transplanterte håret vaskes ordentlig. Den første vaskingen bør gjøres av en spesialist på stedet hvor du ble transplantert. Siden podene er nyplantet, bør de behandles følsomt under vask og bør ikke gnis hardt. Sjampo og lotion som skal brukes etter hårtransplantasjon bør leveres av senteret der du ble hårtransplantert, og bruken av dem bør forklares i detalj.

 • Kosttilskudd og utstyr etter hårtransplantasjon

Nakkepute og legemidler bør brukes riktig for å helbrede donor- og mottakerområder raskt og for å forhindre skade på de transplanterte transplantatene.

IstanbulVita gir sjampo, hårpleiekrem, nakkepute for å minimere kontakten mellom hodebunnen og overflaten, og medisinske medisiner for profesjonell pleie hjemme.

 • Ting å vurdere etter hårtransplantasjon

Hår bør ikke vaskes den første dagen; slitsomt, svett arbeid bør unngås en stund. Siden svette vil skade hårsekkene, vil det være vanskelig å få ønsket resultat.

Du bør ikke ligge på det transplanterte området på en stund, da det vil skade graftene.

Folk som driver med sport bør redusere disse aktivitetene eller til og med stoppe dem helt for et bedre resultat.

Det anbefales å ikke gå ut i solen de første tre dagene og unngå inntak av kaffe, te og alkohol.

Eksempler på vellykket hårtransplantasjon

Eksempler på vellykket hårtransplantasjon Du kan sjekke vår Istanbul Vita Instagram-side.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar