Fortsetter anleggsarbeidene i Akkuyu NPP?

Akkuyu NPP-anleggsarbeidene fortsetter
Akkuyu NPP-anleggsarbeidene fortsetter

Arbeidene på byggeplassen Akkuyu NPP fortsetter som vanlig. Prosjektledelse, med beslutningen om å omorganisere deltakerne i byggearbeidene, spesielt etter at kontrakten med TITAN2 IC İÇTAŞ İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ (T2IC) ble avsluttet, med TSM ENERJİ İNŞAAT SANAYİD İŞAAT SANAYİD LİTSTE (hovedkontrakten for İŞAAT ĞRKETİ) bygging av kjernekraftenheter i Akkuyu NPP. Det er aktivt involvert i prosessen med å signere kontrakter mellom underleverandører på nytt. Fra og med 5. august 2022 har de fleste selskapene som utfører bygge- og installasjonsarbeid signert kontrakter med TSM angående deres arbeidsomfang. Resignering av kontrakter med andre forventes gjennomført så snart som mulig.

På grunn av T2ICs avslag på å si opp kontrakten med avtale fra partene og unnlatelse av å oppfylle sine forpliktelser, inkludert betaling av lønn til de ansatte i økonomiske forhold, har AKKUYU NÜKLEER besluttet å betale lønnen til T2ICs ansatte for juli måned 2022 fra egne ressurser. Lønnen til den ansatte som mottar lønn i tyrkiske lira vil økes med 35 %.

Alle arbeidere, ingeniører og ledere som tidligere var ansatt ved T2IC får tilbud om å flytte til TSM, den nye arbeidsgiveren. Under overføringen vil alle rettighetene til de ansatte i samsvar med arbeidslovgivningen i Republikken Tyrkia bli beskyttet, og alle forfalte betalinger vil bli utført, inkludert sluttvederlag, ubrukte feriepenger og oppsigelsespenger, avhengig av arbeidstiden på tidligere arbeidsplass.

Disse tiltakene er iverksatt for å sikre kontinuiteten og kvaliteten på arbeidet på byggeplassen, at Akkuyu NPPs byggearbeider er i samsvar med tidsplanen, beskyttelse av arbeidernes rettigheter når det gjelder arbeidsforhold, og rettidig utbetaling av lønn til arbeidere.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar